dalmatianpelican
Yetkin
Gigabyte Aorus 16X 9KG-43TRC54SD i7-13650HX 16GB 1TB SSD 8GB RTX 4060 16" WQXGA 165Hz FreeDos Gaming (Oyuncu) Notebook - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Zamaninda Gigabyte'in yine ust segment bir laptopunu kullanmis birisi olarak Gigabyte marka laptop onermiyorum. Performans olarak basarili olmasina basarili, sogutmasi da saglam ancak birçok abidik gubidik problem yasadim kendisiyle. Ornegin:
-Pil seviyesi %90 altindayken CPU guc limiti otomatik kisitlaniyor, rekabetci oyunlarda FPS oldukca dusuyor. Daha kotusu oyun esnasinda şarj %89'a kadar azalip sabitleniyor. Destekle konustum, cozume ulasamadim.
-Paneli 360Hz'den 60Hz'e indirdigimde ekran surekli olarak gidip geliyordu. Destekle konustum, cozume ulasamadim.
-Masaustunde kullanirken bile surekli olarak RTX 3070 ekran karti otomatik olarak kisa sureligine devreye girip kapaniyordu. Sonuç olarak laptopun isinmasina ve pil omrunun dusmesine sebep oluyordu. Destekle konustum, cozume ulasamadim.
Ayrica kontrol yaziliminda ve BIOS'ta sunduklari ayar cesitliligi MSI ve ASUS'un yanina bile yaklasamaz.