Evilpluto
Başarılı
Daha açmadım ekran kartı ambalajını bakacağım önce gigabyte garanti sorgulaması yapacağım seri no üzerinden
Daha açmadım ekran kartı ambalajını bakacağım önce gigabyte garanti sorgulaması yapacağım seri no üzerinden
Benim bildiğim Arena Bilgisayar'dı Gigabyte'ın teknik servisi.
Katılıyorum. Bu şekilde yapın.@Evilpluto Bakın yukarıda yorum yaptım zaten, bana satıcıyı aradım diyorsunuz. Satıcı size neden dümdüz "ben kendim ithalat yaptım Arena getirmedi" desin?
Buradaki numarayı arayın, şu satıcıdan aldım, faturası da elimde, içinden garanti belgesi çıkmayınca şüpheye düştüm, elimdeki seri no ile garantisi var mı yok mu sorgulayabilir misiniz diyeceksiniz.
Bizim tarafımızdan getirilen bir ürün değil derler ise isterseniz iade edin, isterseniz kullanın. Seçim size kalmış.
Garanti belgesi tüm hepsiburada elektronik alışverişlerimde pdf olarak geldi benim. Kontrol ettiniz mi?Merhaba,
Gigabyte RTX 4070 ekran kartı aldım. Hepsiburada Ayaz Teknoloji satıcısından. Kutu içeriğinde sadece hızlı başlangıç kılavuzu çıktı, garanti belgesi yok.
Benim bildiğim Arena Bilgisayar'dı Gigabyte'ın teknik servisi. Nunu olası bir sorunda nereye göndereceğiz?
Satıcıya sordum, fatura yeterli dedi, bizim üzerimizden ithalatçı garantiliği olduğu için hizmet alabilirsiniz dedi.
Tamam da nereye gidecek bu mal servis için?
Garip bir durum, iade etmeyi düşünüyorum.
Arena'yı arayıp sorun. Nereden aldığınızı belirtin. Garanti belgesi illa olmalı diye bir şey yok.
Hiç deneyimim olmadı Msi servispoint ile işim oldu birkaç kere çok memnun kaldım.Arena bilgisayar garantili hiçbir ürün alınmaz. Rezalet hizmet. 2000 TL'ye PSU almışım 6 ay önce ve şimdi garantiye gönderdim, bana 2000 TL para iadesi teklif ediyor(ürün şu an 3500 TL civarı ).
Hiç deneyimim olmadı MSI ServisPoint ile işim oldu birkaç kere çok memnun kaldım.
Kabul etmeme hakkınız var.Arena bilgisayar garantili hiçbir ürün alınmaz. Rezalet hizmet. 2000 TL'ye PSU almışım 6 ay önce ve şimdi garantiye gönderdim, bana 2000 TL para iadesi teklif ediyor(ürün şu an 3500 TL civarı ).