Becker

Başarılı
Arkadaşlar merhaba, 5070 ekran kartı alacağım bütçem başlıktaki marka ve modele yetiyor. Fakat hakkında birkaç tane olumsuz yorum gördüm. Soğutmasının kötü olduğunu, inanılmaz sesli çalıştığını vs. söyleyenler var ama duyulmayacak derecede sessiz ve sıkıntısız çalıştığını söyleyenler de var. Doğrusu nedir? Bilgi verebilecek var mıdır?

Bütçem tam olarak bu marka ve modele yetiyor. 31.5K civarına buldum bu modeli.
Yerinizde olsam 9070 XT alırdım, hem daha güçlü, hem de daha fazla VRAM'ı var. 5070 istiyorsanız bu modeli alın, ama CUDA çekirdeği ile işiniz yoksa mantıklı değil.
NVİDİA driverlerinin şu an pek stabil olmadığını bilin.

Son düzenleme:
Nerde yazıyor o bro? Linkteki ekran kartını kullanıyorum mükemmel performans veriyor. AMD istemeyen arkadaşa ısrarla AMD önermeyin lütfen.
Konu sahibi AMD istemiyorum diye başlık açmamış.
Örnek:
Sorunlu driver.
Yine driver sorunu, eski driver kullanmak zorundasınız.
Yine aynı sorun.

Bu yorumlarımdan sonra, "AMD sorunsuz" gibi bir çıkarım yapmayın. İki tarafında sorunları var, AMD şu anlık daha stabil gibi.

AMD düşmanları NVIDIA fiyatları köklesin de göreyim sizi.
Yerinizde olsam 9070 XT alırdım, hem daha güçlü, hem de daha fazla VRAM'ı var. 5070 istiyorsanız bu modeli alın, ama CUDA çekirdeği ile işiniz yoksa mantıklı değil.
NVİDİA driverlerinin şu an pek stabil olmadığını bilin.
Hocam Amd mantıklı fakat şuanki driverlar nvidiadan daha kötü.Bide şu yapay zeka işi nvidia çok daha önde. Amdnin 2-3 senesi daha var bu işlere.