Arkadaşlar merhaba, 5070 ekran kartı alacağım bütçem başlıktaki marka ve modele yetiyor. Fakat hakkında birkaç tane olumsuz yorum gördüm. Soğutmasının kötü olduğunu, inanılmaz sesli çalıştığını vs. söyleyenler var ama duyulmayacak derecede sessiz ve sıkıntısız çalıştığını söyleyenler de var. Doğrusu nedir? Bilgi verebilecek var mıdır?
Detaylar
Kim cevapladı?Alınmaz. Windforce= traktör seri. Bütçe nedir?
Bütçem tam olarak bu marka ve modele yetiyor. 31.5K civarına buldum bu modeli.
AMD almayı düşünmüyorum.
Yerinizde olsam 9070 XT alırdım, hem daha güçlü, hem de daha fazla VRAM'ı var. 5070 istiyorsanız bu modeli alın, ama CUDA çekirdeği ile işiniz yoksa mantıklı değil.Bütçem tam olarak bu marka ve modele yetiyor. 31.5K civarına buldum bu modeli.
NVİDİA driverlerinin şu an pek stabil olmadığını bilin.
Son düzenleme:
Linkteki ekran kartını kullanıyorum mükemmel performans veriyor. AMD istemeyen arkadaşa ısrarla AMD önermeyin lütfen.NVİDİA driverlerinin şu an pek stabil olmadığını bilin.
Konu sahibi AMD istemiyorum diye başlık açmamış.Nerde yazıyor o bro? Linkteki ekran kartını kullanıyorum mükemmel performans veriyor. AMD istemeyen arkadaşa ısrarla AMD önermeyin lütfen.
Örnek:
Sorunlu driver.
Başlıkta da dediğim gibi.
Ekran kartım ASUS Dual RTX 4060 Ti 8 GB, monitörüm LG 24GQ50F 165 Hz 1 ms VA panel.
Ekran kartım ASUS Dual RTX 4060 Ti 8 GB, monitörüm LG 24GQ50F 165 Hz 1 ms VA panel.
- alfa4211
- nvdia renkler
- Forum: Aygıt Sürücüleri
RTX 5070 ekran kartım var, bu sürücü yeni yayımlandı ve CS2 oyununda renkler sarımtırak oldu. Hızlı kurulum yaptım, nedeni ne olabilir? Digital Vibrance ayarı %60. O hiç etkilemiyor nedense.
- TekTabanca
- cs2 nvidia renkler sürücü
- Forum: Aygıt Sürücüleri
Bu yorumlarımdan sonra, "AMD sorunsuz" gibi bir çıkarım yapmayın. İki tarafında sorunları var, AMD şu anlık daha stabil gibi.
Linkteki ekran kartını kullanıyorum mükemmel performans veriyor. AMD istemeyen arkadaşa ısrarla AMD önermeyin lütfen.
Gerçekten bakıyorum özellikle AMD istemiyorum yazan arkadaşların konularına bile ısrarla AMD Link'i atıp bunu al diyen bir kesim var. Çözemedim bu durumu gerçekten.
AMD düşmanları NVIDIA fiyatları köklesin de göreyim sizi.
Hocam Amd mantıklı fakat şuanki driverlar nvidiadan daha kötü.Bide şu yapay zeka işi nvidia çok daha önde. Amdnin 2-3 senesi daha var bu işlere.Yerinizde olsam 9070 XT alırdım, hem daha güçlü, hem de daha fazla VRAM'ı var. 5070 istiyorsanız bu modeli alın, ama CUDA çekirdeği ile işiniz yoksa mantıklı değil.
NVİDİA driverlerinin şu an pek stabil olmadığını bilin.