Arkadaşlar merhaba, 5070 ekran kartı alacağım bütçem başlıktaki marka ve modele yetiyor. Fakat hakkında birkaç tane olumsuz yorum gördüm. Soğutmasının kötü olduğunu, inanılmaz sesli çalıştığını vs. söyleyenler var ama duyulmayacak derecede sessiz ve sıkıntısız çalıştığını söyleyenler de var. Doğrusu nedir? Bilgi verebilecek var mıdır?
Yerinizde olsam 9070 XT alırdım, hem daha güçlü, hem de daha fazla VRAM'ı var. 5070 istiyorsanız bu modeli alın, ama CUDA çekirdeği ile işiniz yoksa mantıklı değil.
RTX 5070 ekran kartım var, bu sürücü yeni yayımlandı ve CS2 oyununda renkler sarımtırak oldu. Hızlı kurulum yaptım, nedeni ne olabilir? Digital Vibrance ayarı %60. O hiç etkilemiyor nedense.
Yine aynı sorun.
Bu yorumlarımdan sonra, "AMD sorunsuz" gibi bir çıkarım yapmayın. İki tarafında sorunları var, AMD şu anlık daha stabil gibi.
Gerçekten bakıyorum özellikle AMD istemiyorum yazan arkadaşların konularına bile ısrarla AMD Link'i atıp bunu al diyen bir kesim var. Çözemedim bu durumu gerçekten.
Yerinizde olsam 9070 XT alırdım, hem daha güçlü, hem de daha fazla VRAM'ı var. 5070 istiyorsanız bu modeli alın, ama CUDA çekirdeği ile işiniz yoksa mantıklı değil.