Detaylar
Kim cevapladı?Cod warzone da fsr 3 fg açtığımda FPS 250-300 oluyordu. Ama akıcılığa zerre kadar etkisi yoktu hatta 30 FPS gibi hissettiriyordu. Dlss 3 fg açtığımda akıcılık gerçekten artıyordu.
Son düzenleme:
DarthVader1
Üstün
- Makaleler
- 1
Keşke iade etseydi ben servise yollamıştım 2.ayda iade etmiştim.
AMD alınmaması gereken, alınacaksa internetten 14 gün koşulsuz şartsız iade hakkı veren birinden satın almalısınız.
Seni 2080 ile stutter sorunu yaşayan arkadaşın konusuna etiketledim, o arkadaşa çözüm bulabilir misin ben şu anda yardım ediyorum.
Çözemezse ona AMD alacakmış diye duydumSeni 2080 ile stutter sorunu yaşayan arkadaşın konusuna etiketledim, o arkadaşa çözüm bulabilir misin ben şu anda yardım ediyorum.
Bu arada kastınız Fighter 2 fan ise ondan iyi de 3 fan Fighter ise o bundan daha iyi, direkt olarak 7900GRE'dekiyle aynı blok.Powercolor'ın giriş seviye modeli vardı bu fiyatta onun yerine daha iyisi geldi.
Seni 2080 ile stutter sorunu yaşayan arkadaşın konusuna etiketledim, o arkadaşa çözüm bulabilir misin ben şu anda yardım ediyorum.
%100 NVIDIA AMD sorunsuz diyen zaten kafasın da sorun vardır bence. NVIDIA'da da problem yaşayanlarr var ama (AMD kart) bulunduranlar çok daha sorunlar yaşıyor NVIDIA nazaran, ve çok daha çile çekiyorlar, objektif olalım hemfikir olalım herkesin parası olsa NVIDIA alır, VRAM fazla olsa NVIDIA alır AMD şey gibi kötü etin iyi pişirilmiş olayı gibi ne bileyim öyle işte anlayın hocam. AMD kartlar NVIDIA'a göre çoğunlukla sorunludur, NVIDIA sorunsuz demiyorum, AMD çok daha çile çektiren ve çok daha sorunlu olan bir kart model türüdür.
RX 7700XT RX 6700XT RX 6500XT bu 3 kartla da Micro stuttering sorununu yaşadım ya ben şansızlığın dibine vurdum, ya da AMD çok iyi kart üretemiyor.
Fıghter olan değil. 2 fanlı olandan bahsediyorum.Bu arada kastınız Fighter 2 fan ise ondan iyi de 3 fan Fighter ise o bundan daha iyi, direkt olarak 7900GRE'dekiyle aynı blok.
6800 kullanıyorum. Hayatımda ilk AMD bilgisayarım 1 sene oldu. Hep intel ve Nvdia kullanırdım. Evdeki laptop 2070 ile yatıyor. Kullanan da yok. Şimdi masaüstünü yeniliyorum AM5 soket için. Ekran kartımı değiştirmem muhtemelen yakın zamanda. Sorunsuz 1 yıl geçirdik. Ama ileride bakarım ne mantıklıysa onu alırım. Markaya takılmam. AMD bana ve bütçeme hitap ederse devam. Etmezse o anki en uygun seçeneğe yönelirim. Ama yok AMD önerenlere sorun çıkarsa kart alsın bilmem ne. Forum ya hani burası. Bir şeyler önermek için var. O zaman kimse kimseye yardım etmesin. Sorun çıkarsa parasını versin. Komik.
6800 kullanıyorum. Hayatımda ilk AMD bilgisayarım 1 sene oldu. Hep Intel ve NVIDIA kullanırdım. Evdeki laptop 2070 ile yatıyor. Kullanan da yok. Şimdi masaüstünü yeniliyorum AM5 soket için. Ekran kartımı değiştirmem muhtemelen yakın zamanda. Sorunsuz 1 yıl geçirdik. Ama ileride bakarım ne mantıklıysa onu alırım. Markaya takılmam. AMD bana ve bütçeme hitap ederse devam. Etmezse o anki en uygun seçeneğe yönelirim. Ama yok AMD önerenlere sorun çıkarsa kart alsın bilmem ne. Forum ya hani burası. Bir şeyler önermek için var. O zaman kimse kimseye yardım etmesin. Sorun çıkarsa parasını versin. Komik.
Zaten ben de fikrimi belirtiyorum, sorun çıkarsa çözemezseniz artık satıp NVIDIA almanız lazım diyorum.
Size değildi cevabım. Siz gayet tecrübe aktarmışsınız. Fikrinizi de belirtmişsiniz. Teşekkürler.Zaten ben de fikrimi belirtiyorum, sorun çıkarsa çözemezseniz artık satıp NVIDIA almanız lazım diyorum.