Eki Görüntüle 170834

Eki Görüntüle 170835

ASUS yükte 49-72, Gigabyte yükte 59-83. Emin misiniz hocam? Birkaç yere daha baktığımda ASUS daha serin çalışmış.

RPM değerlerine baktığında ASUS uçuyor yani öbürlerinin yanında, o fan sesi çekilmez rakipleri onun yaptığını 1000 RPM ile yapıyor kendisi 1600.

Fan ayarı yapılabilir. Gigabyte'da fan ayarı yapamıyorsunuz hocam. GCC üzerinden ayar yaptığınızda kart %10 yüke girdiği an kafayı yemeye başlıyor 4K RPM çevirmeye başlıyor. Ben hem kendim yaşadım bu sorunu, hem @Ruindrynin 6800XT kafayı yiyordu, hem de çözümlerime bakarsan birinin bu konu ile alakalı olduğunu görebilirsin hocam. Yeşil tarafı bırakmadan önce en az 60-70 tane bu konu hakkında çözümüm var. 20k para vereceğim, fan ayarı yapamayacağım. Yemişim öyle kartı. Gigabyte az bir şey müşterilerini önemseyip düzeltmesi şu yazılımı yıllardır bu sorunu abartısız 1000 kişide gördüm.

Fan ayariyla uğraşmak istemezdim açıkçası, ilk çıktığı zamandan beri GCC kullanıyorum 1 sıkıntı çekmedim

RX 9060 XT'nin Gigabyte markalı ve 3 fanlı olan modelini alacağım. Bu versiyon OC olarak gözüküyor. Bu frekans artışının karta bir zararı olur mu? Bu değerlerin de üstüne çıkılabilir mi?

4070 Gaming OC kullanıyorum FurMark testinde Max 62 görüyor, yazın Max 65 rakipleri ise 70-77 (ASUS ROG Gigabyte auros Master saymıyorum onlar üst segment kazik kartlar Gaming OC orta üst arasiL)

Bir de benim kasam masa altı hava akışı bir tık fakir muhtemelen masaüstüne çeksem daha da azalacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
@michaelscofield hocam hortlatıyorum da size ulaşmak için yazıyorum şu an Gigabyte RX 9060 XT OC alınır mı? Alinmaz mi kısa net cevap verir misiniz almayı düşünüyorum 2. el bir sistemde alacağım başka model yok Pulse var mıs bitmis.