Detaylar
Kim cevapladı?Omerta Silenzio
Başarılı
RX 9070, RTX 5070 dengi. RTX 5060 Ti 1080p oyunculuk, RX 9070 ise 2K kartı. Arada kulvar farkı var.
Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam hocam 2-3 bin koyup RTX 5070 alınır öyleyse. 25 bine falan bulmadıkça bu kartın yüzüne bakılmaz bence. AMD malum...
Linux kullananlarimiz var hocam. NVIDIA malum diyoruz ve almiyoruz biz de kart satin alirken.
Tamam hocam 2-3 bin koyup 5070 alınır öyleyse. 25 bine falan bulmadıkça bu kartın yüzüne bakılmaz bence AMD malum...
O mantıkla 31-32K'ya 9070 XT alınır direkt 5070 Ti performansıyla gözler kamaştırılır. 5070 asıl 25K'ya düşmedikçe alınacak bir kart değil ne VRAM'i var ne bir şeyi. Aklı başında bir oyuncu 5070 almaz yapay zeka haricinde.
Linux kullanmıyorsanız bulaşılabilecek uygunlukta değil. Windows için NVIDIA sürücüleri çok daha stabil ki çok az bütçe arttırmayla RTX 5070 alınıyor.
Yillardir sadece AMD kullanirim Windows'ta RX570'in guncel oldugu zamandan beri driver stabilite sorunu yasamadim. AMD isiniyor muhabbeti gibi oldu bu, kabak tadi verdi. Babamin markasi degil sonucta ne isterseniz alin, fakat gidip daha fazla para verip daha gucsuz kart alacaksaniz da bir daha lutfen tavsiye istemeyin.Linux kullanmıyorsanız bulaşılabilecek uygunlukta değil. Windows için NVIDIA sürücüleri çok daha stabil ki çok az bütçe arttırmayla RTX 5070 alınıyor.
Yillardir sadece AMD kullanirim Windows'ta RX570'in guncel oldugu zamandan beri driver stabilite sorunu yasamadim. AMD isiniyor muhabbeti gibi oldu bu, kabak tadi verdi. Babamin markasi degil sonucta ne isterseniz alin, fakat gidip daha fazla para verip daha gucsuz kart alacaksaniz da bir daha lutfen tavsiye istemeyin.
Sizin sorun yaşamamanız genel kullanıcının sorun yaşamadığı anlamına gelmez. Şu an aktif olarak forumda takılmasamda aktif olduğum ve RX 570 aktif kullanıldığı zamanlarda günde en az 2 3 kişi kronik WattMan hatası konuları açılıyordu global forumlardan bahsetmiyorum bile ve bu yıllarca devam etti. AMD ekran kartı konusunda insanları o kadar üzdü ki artık daha F/P kartlar olsa bile insanlar tercih etmekte çekiniyor ve haklılar bence.
Şu kart yerine 5060 Ti önerildi ya pes diyorum.