Aralarında kesinlikle Nitroyu seçerdim.
NOT: Acele etmezseniz Vatan Bilgisayar Sapphire modellerinde her hafta ciddi indirimler yapıyor.
O tarz indirimleri kovalıyorum.

9070 XT'ye 30 binden fazla verilmez ziyandır.
Neden?

9070 XT'ye 30 binden fazla verilmez ziyandır.
Kafamda o üç model var; ben şu an o için büyük bir indirim dönemi bekliyorum.
Şu an için araştırma.
9070XT alınır ama attığınız ürünler alınmaz. 9070XT'nin olayı F/P modellere sahip olması. İndirimlerde 30-33k arasına bile bulunabiliyor. Eğer onlardan alacaksanız alınır ama bütçeniz 40k+ ise 5070Ti almamanız için bir sebep yo
Ben Sapphire Nitro+ modelini aldım soğuk ve sessiz çalışıyor bir sorun yaşamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kartın olayı zaten fiyat/performans oranının düşük olması çünkü. 40 üstünde çok anlamı kalmıyor.
Şu an tier videosunu da izledim ve evet, 9070 serisi için fiyatı artıran unsur genel olarak tipi, RGB ve saire soğutma konusunda aralarındaki farklar az. Ses konusunda da turbo takılmış Tofaş gibi ses çıkarmaz hiçbir kart. Muhtemelen Sapphire Nitro+ var, onu alırım; biraz daha bakacağım ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aorus alınmaz çok fazla para, Nitro+ en iyi seçenek fyatına göre ama bembeyaz sistem olacak diyorsan Pure ancak tercih edilebilir. Bulabiliyorsan uygun paraya XFX mercury magnetic Air düşüyorsa tabii ki o.

Şahsen Pulse kullanıyorum memnunum, Pure ile farkı yok Pure sadece beyaz hali diyebilirim. Aşahsen Gigabyte alarak sistemimde riskli bir bileşen bulundurmam.