Pedleri de değiştirin öyle bakalım ama 90 derece çok fazla.
Değişeceğim ama bi degisiklik olmayacak gibi.
Diğer forumlar derken Reddit'teki yabancı kişilerden bahsettim hocam sizden değil. O modelin soğutucusu o karta yetmiyor. Mini ve OEM sistemler için küçük tasarlanmış bir kart gibi.
Kusura bakmayin öncelikle, dediğiniz gibi olabilir soğutmada ne kadarda desteklesem hala ayni kaldı.
Macun uygun değil ekran kartı için, macunu sürer sürmez bu sıcaklıklara çıkıyor mu?
Ortalama 5-7dk de bu sıcaklığa ulaşıyor. İlk bakımda bilgisayarcıya verdim herhangi bir macun sürdü onda 2-3dkde bu sıcaklığa ulaşıyordu.
Hangi macunu kullanmam lazım?

Bu macunlar pumpout yapar ama sürer sürmez yapmaz, hiç iyileşme olmuyorsa kasa hava akışı çok kötü olabilir, oda sıcaklığıda etken.

Zaten kartın kendi soğutmasıda iyi değil.

Bu macunlar pumpout yapar ama sürer sürmez yapmaz, hiç iyileşme olmuyorsa kasa hava akışı çok kötü olabilir, oda sıcaklığıda etken.

Zaten kartın kendi soğutmasıda iyi değil.

Teşekkürler 3 sistemde denedim farklı yerler ve oda sıcaklığı farkı vardı, her koşulda benzer dakikalarda aynı sıcaklığa ulaşıyor. Yeni kart alana kadar hangi macunu ve padleri almam işime yarar?

Macun yerine faz değişimli pad öneririm.

Mevcut GPU ve hotspot sıcaklıklarında kart kapanmaz, eğer görüntü kesme durumu oluyorsa VRAM'ler çok ısınmış bundan dolayıdır, pad ölçülerini biliyorsanız Thermalright pad kullanabilirsiniz.