Gigabyte Windforce RTX 5070 alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmet35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 329
  • Etiketler Etiketler
    5070
Bütçe
30000

Ahmet35

Uzman
Yeni yıla giriyoruz; RTX 5070 Ti serileri zamlandı, Super serisini bekliyordum ama onu da RTX 5070 üzerine 5.000 TL daha fazlaya koyarlar. RTX 5070'ler 30.000 TL altındayken alınır mı? Gigabyte Windforce modeli Amazon'dan 9 taksite geliyor, alınır mı sizce? Palit'ten veya PNY'den iyi midir sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu para verilecekse 9070 XT alınır. Haklısınız hocam ve katılıyorum.

Şu an 6070XT kullanıyorum ve sürekli Alt Tab'da sistem kitliyor, AMD hata veriyor ve ara sıra canlı yayın muhabbetine NVIDIA geçeceğim.
Teşekkür ederim

Kral gaming gecesini kaçırdım stok bitmiş haftaya illaki bir modeli gelir bu fiyata gelir mi beklemeye değer mi?
Sinerji güven vermiyor. Tatsız durumlar yaşadım, muhatap dahi olmadılar.

Eski bir Gigabyte RX 7900XTX gaming OC kullanıcısı olarak Windforce soğutmalı kart almanı kesinlikle önermiyorum. Kartım 1 yıl içerisinde 3 kez termal bakım gördü garantiden. 3 ay arayla kartın hotspot sıcaklıkları 110 derecelere kadar çıkıyordu ve elektrikli süpürge gibi gürültülü çalışıyordu. En sonunda kartın fabrikasyon olarak arızalı olduğu ortaya çıktı ve iade ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…