RapidLemming955
Yetkin
Almak isteyenler bakabilir. İyi fiyat denebilir.
Aklımı çeliyor. Almamak için zor duruyorum.Uzun bir aradan sonra tekrar bu fiyatlara düşmesi iyi oldu.
Sağlam modeldir kendisi.
Aklımı çeliyor. Almamak için zor duruyorum.
Görüntüsü çok cezbedici.
Hocam şöyle şeyler demeyin. Valla zor duruyorum. Alsam bu sefer diğer parçalar zortlayacak.Durduk yere erkekler; dur ben bir kredi çekip sistem yapayım kendime, yalnız fiyat B850 seviyesine inmiş, her türlü alınır.
Evet BIOS biraz hantal işliyor. Asus'tan sonra şok geçirmiştim hafif.F/P nedir diyen olursa bu canlı bir örneği, orta üst tier X870, dolu dolu port yapısına sahip, VRM her türlü işi karşılayaxak kapasitede, soğutma olarak da sağlam.
Üstüne üstlük BIOS'u ASUS kadar olmasa bile gayet iyi.
Hocam bana kızmayın ama bu anakartı bedava verseler almam ya. Gigabyte beni mağdur ettiğinden öyle bir izlenim bıraktı. Siz seviyorsanız durmayın alın derim. Hayata bir kere geliyoruz bütçe el veriyorsa ve Gigabyte kullanmaktan hoşnutsanız durmayın, güzel fırsat.Galiba @Mr. Falcon gibi anakart krizine girmeye başladım.
Sonra bu anakarta gidip 7500F takmak zorunda kalabilirim.Hocam şöyle şeyler demeyin. Valla zor duruyorum. Alsam bu sefer diğer parçalar zortlayacak.![]()
Sadece Asus kullandım ama Gigabyte ile de bir sorunum yok. Listeye atayım bari, bütçeyi ayarlarsak alırız.Hocam bana kızmayın ama bu anakartı bedava verseler almam ya. Gigabyte beni mağdur ettiğinden öyle bir izlenim bıraktı. Siz seviyorsanız durmayın alın derim. Hayata bir kere geliyoruz bütçe el veriyorsa ve Gigabyte kullanmaktan hoşnutsanız durmayın, güzel fırsat.