Gigabyte kartlara bunu da ilave etmek lazım. CLR_CMOS pinlere takıp tuş niyetine kullanılacak. Pil çıkartma ya da eline tornavida almak istemeyenlere. Arz talep meselesi, insanlar talep etmedikçe tuş koymamaya devam edecekler. :)

Gigabyte kartlara bunu da ilave etmek lazım. CLR_CMOS pinlere takıp tuş niyetine kullanılacak. Pil çıkartma ya da eline tornavida almak istemeyenlere. Arz talep meselesi, insanlar talep etmedikçe tuş koymamaya devam edecekler. :)
Bu listemde hocam. Her türlü alacağım zaten. :D

7500F’i yükseltmek varken o parayı anakarta harcamazdım.
Zaten öyle yapmayacağım. 9700X VE B850M-K ikilisini düşünüyorum. Ama bütçeyi ayarlayabilirsem anakart olarak buna bakabilirim. Tabi bunun için Vatan'ın geçenki gibi bir güzellik yapması lazım. O zaman bütçe açılır.

Bu listemde hocam. Her türlü alacağım zaten. :D

Zaten öyle yapmayacağım. 9700X VE B850M-K ikilisini düşünüyorum. Ama bütçeyi ayarlayabilirsem anakart olarak buna bakabilirim. Tabii bunun için Vatan'ın geçenki gibi bir güzellik yapması lazım. O zaman bütçe açılır.

Sen TUF serisi aldın yeni, hiç kurcalama sistemi, sök tak sök tak yapa yapa kasayı kucağına alacaksın az kaldı, kriz gelirse ara sıra PC Build videoları izle iyi oluyor 🤣

Bu düşük stok bazen şüpheye düşürüyor, mesela ne oldu da 2 tanesini bu fiyata satıyorlar. Taze taze muhabbetini de yapmışken sizce yapıştırayım mı @X99 @Riaki @Ayhan Dönmez.

Alabilirsin, kartın kronik bir sorunu yok. GCC yazılımından kaçınacaksın, bu foruma birkaç kez konu açıldı. Kırmızı Debug yaktırıyor 7-24 bu yazılımı kurduğunda. Artık aralarında nasıl bir ilişki var, bilmiyorum o kısmı. Düşman başına anakart yazılımları, sonrasında bu Bug düzelmiş olmalı. Alacaksan CMOS butonu ile beraber al, bir de Clear CMOS ve Flashback her daim akılda olsun. Boot sorunu var Gigabyte kartlarda, o kısım şans. 24 saat beklesen de sarı-kırmızı yakacaktır yani. Beklemeyle çözülmüyor, CMOS sıfırlayacaksın ya da BIOS Update. Tek yol bu.