ahmetmelihalemdar
Becerikli
Valla @Ayhan Dönmez Hocamın yonlendirmesi ile yaptim. Vt3 ile de pbo +100 mhz 8x scalar ve -25 curve ile 7200 sn yi hatasiz geçti. Stabil kullandım
Valla @Ayhan Dönmez Hocamın yonlendirmesi ile yaptim. Vt3 ile de pbo +100 mhz 8x scalar ve -25 curve ile 7200 sn yi hatasiz geçti. Stabil kullandım
Benimki duruyor F12 sürüm kılçıksız.1.3.0.1 AGESA da senin karta Beta olarak gelmiş. Gigabyte boykot etmeye başlayın @Halo dayı gibi.
@ahmetmelihalemdar Bende bu şekilde görünüyor, F10 görüntüleyemedim.
Eki Görüntüle 254338
Gigabyte bazen yayınladığı BIOS sürümlerini silebiliyor, kaldırabiliyor. Muhtemelen öyle bir durum oldu şu anda.
Yok ben de gözüküyor abi1.3.0.1 AGESA da senin karta Beta olarak gelmiş. Gigabyte boykot etmeye başlayın @Halo dayı gibi.
Eki Görüntüle 254338
Gigabyte bazen yayınladığı BIOS sürümlerini silebiliyor, kaldırabiliyor. Muhtemelen öyle bir durum oldu şu anda.
Gigabyte.com.tr de gözükmüyor. Ben globelden bakıyorum abi1.3.0.1 AGESA da senin karta Beta olarak gelmiş. Gigabyte boykot etmeye başlayın @Halo dayı gibi.
Eki Görüntüle 254338
Gigabyte.com.tr de gözükmüyor. Ben globelden bakıyorum abi
Abi zaten globale baktım yazmıştım yaTahmin ettiğim gibi, TR'ye eklememişler. Her yerde üvey evlat muamelesi görüyoruz, Gigabyte boykot bundan sonra
F12 sürümünü kaldırmışlar yiğenim demekki önce B sürümünü atmıştım sonra A yaptım şuan F12A boykota devamAdama göre muamele yapıyor demek ki Gigabyte. Uzak gözlüğü ile baktım ama sonuç değişmedi. Belki TR'ye eklememiş olabilirler.
Eki Görüntüle 254346
@Falconpolat @ahmetmelihalemdar Tahmin ettiğim gibi, TR'ye eklememişler. Her yerde üvey evlat muamelesi görüyoruz, Gigabyte boykot bundan sonra.
Eki Görüntüle 254347
Hatta ve hatta TR sürümü ile yurtdışı arasındaki farklara bakarsanız anlayacaksınız. TR'ye kıytırık BIOS'ları kakalamışlar, hem de Beta.
Gigabyte TR ayağını denk alacak bundan sonra, görüşeceğiz. Yurtdışı yayınlayıp da TR'ye Beta BIOS reva görürlerse @Halo dayı boykotunu destekleriz biz de.