Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yefesen24

Çalışkan
GIGABYTE Z790 D Intel Z790

BIOS sürücüm güncel mi? Değilse yenisini nasıl kurmalıyım? Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Sistemi yeni satın aldım kullanmaya başlayalı 1-2 gün oldu.

1745273905541.webp

Çözüm
Selam, BIOS sürücüsü diye bir terim yok, BIOS sürümü var.

Anakartınız için son sürüm F3, sizde ise F1 sürümü var. Doğrudan F3 sürümüne geçebilirsiniz.

Rehberimiz:

Teşekkürler. Bu videonuz karşıma çıktığı için bu konuyu açmıştım. Rehberinizi takip ederek güncelleme yapmaya çalışacağım. Ayrıca BIOS sürümü olarak düzelttiğiniz için sağ olun yeni bir şey öğrendim :)

Konudan alakasız olacak. Bu anakartı almayı düşünüyordum. Anakarttan memnun musunuz? Hangi işlemci ile kullanıyorsunuz?

Merhaba, Intel Core i5 14400F ile birlikte kullanıyorum. Sistemi Vatan Bilgisayar üzerinden aralık ayında satın almıştım lakin bu zamana kadar kenarda bekledi. Kullanmaya başlayalı 3-4 gün anca oldu o yüzden net bir yorum yapamayacağım. Genel olarak bir sıkıntı çıkardığını söyleyemem ayrıyeten ne işe yaradıklarını pek fazla bilmiyorum maalesef. Kusura bakmayın :(

Merhaba, Intel Core i5 14400F ile birlikte kullanıyorum. Sistemi Vatan Bilgisayar üzerinden aralık ayında satın almıştım lakin bu zamana kadar kenarda bekledi. Kullanmaya başlayalı 3-4 gün anca oldu o yüzden net bir yorum yapamayacağım. Genel olarak bir sıkıntı çıkardığını söyleyemem ayrıyeten ne işe yaradıklarını pek fazla bilmiyorum maalesef. Kusura bakmayın :(
Anladım. Sorun yok :beğen: