Y yasin111 Çalışkan Katılım 19 Mart 2026 Mesajlar 4 Beğeniler 1 19 Mart 2026 #1 ME güncellemesiyle ilgili videoyu izledim fakat bir türlü hangisini indireceğimi bulamadım, yardımcı olur musunuz?
ME güncellemesiyle ilgili videoyu izledim fakat bir türlü hangisini indireceğimi bulamadım, yardımcı olur musunuz?
GodOfWar Deneyimli Fırsat Avcısı Katılım 13 Şubat 2026 Mesajlar 932 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 850 Yer İstanbul 19 Mart 2026 #2 https://tr.msi.com/Motherboard/Z790-GAMING-WIFI/support En son olan sürümü indireceksiniz.
KS KS Y yasin111 Çalışkan Katılım 19 Mart 2026 Mesajlar 4 Beğeniler 1 19 Mart 2026 #3 Anakart Gigabyte, ayrıca kendi sitesinde 2425.6.26.0 sürümü var, en güncel benimki daha güncel değil mi siteden? GodOfWar dedi: https://tr.msi.com/Motherboard/Z790-GAMING-WIFI/support En son olan sürümü indireceksiniz. Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2026
Anakart Gigabyte, ayrıca kendi sitesinde 2425.6.26.0 sürümü var, en güncel benimki daha güncel değil mi siteden? GodOfWar dedi: https://tr.msi.com/Motherboard/Z790-GAMING-WIFI/support En son olan sürümü indireceksiniz. Genişletmek için tıkla...
GodOfWar Deneyimli Fırsat Avcısı Katılım 13 Şubat 2026 Mesajlar 932 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 850 Yer İstanbul 19 Mart 2026 #4 yasin111 dedi: anakart gigabayt ayrıca kendi sitesinde 2425.6.26.0 sürümü var en güncel benimki daha güncel değilmi siteden Genişletmek için tıkla... Versiyon sürümünüz en son ise ekstra güncellemeye gerek yok.
yasin111 dedi: anakart gigabayt ayrıca kendi sitesinde 2425.6.26.0 sürümü var en güncel benimki daha güncel değilmi siteden Genişletmek için tıkla... Versiyon sürümünüz en son ise ekstra güncellemeye gerek yok.
KS KS Y yasin111 Çalışkan Katılım 19 Mart 2026 Mesajlar 4 Beğeniler 1 19 Mart 2026 #5 GodOfWar dedi: Versiyon sürümünüz en son ise ekstra güncellemeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam anlamadığım şey şu: Ben nasıl anakartın kendi sitesinden daha güncel firmware kullanıyorum ve neden hâlâ güncel değil diyor?
GodOfWar dedi: Versiyon sürümünüz en son ise ekstra güncellemeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam anlamadığım şey şu: Ben nasıl anakartın kendi sitesinden daha güncel firmware kullanıyorum ve neden hâlâ güncel değil diyor?
Tuhoiisa Üstün Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 1.133 Çözümler 19 Beğeniler 714 19 Mart 2026 #6 yasin111 dedi: Neden hala güncel değil diyor. Genişletmek için tıkla... Mesajda güncel değil demiyor. Kullandığınız ME versiyonun bilinen bir açığı var diye uyarıyor. GIGABYTE güncelleme sunmadıkça yapacak bir şey yok.
yasin111 dedi: Neden hala güncel değil diyor. Genişletmek için tıkla... Mesajda güncel değil demiyor. Kullandığınız ME versiyonun bilinen bir açığı var diye uyarıyor. GIGABYTE güncelleme sunmadıkça yapacak bir şey yok.
KS KS Y yasin111 Çalışkan Katılım 19 Mart 2026 Mesajlar 4 Beğeniler 1 19 Mart 2026 #7 Tuhoiisa dedi: Mesajda güncel değil demiyor. Kullandığınız ME versiyonun bilinen bir açığı var diye uyarıyor. GIGABYTE güncelleme sunmadıkça yapacak bir şey Genişletmek için tıkla... sağolasın
Tuhoiisa dedi: Mesajda güncel değil demiyor. Kullandığınız ME versiyonun bilinen bir açığı var diye uyarıyor. GIGABYTE güncelleme sunmadıkça yapacak bir şey Genişletmek için tıkla... sağolasın