GigaFiber kutusu ne zaman aktif olur?

6447

Başarılı
İyi günler 24 Eylül'de fiber kutusu takıldı. 3 hafta veya 1 ay içinde aktif olacağını söylediler. Ne zaman aktif olur? Altyapı başvurusundan bakıyorum halen fiber görünmüyor, arayan soranda yok çünkü.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-09-24 at 18.47.44.webp
    601,7 KB · Görüntüleme: 99
Son düzenleyen: Moderatör:
İstanbul'da ikamet ediyorsanız öğrenmenin en hızlı yolunu söyleyebilirim.

Bursa'da oturuyorum.

Her gün aramaktan başka çareniz yok maalesef.

TurkNet İstanbul dışında gerçekten iyi hizmet veremiyor saha ekibi açısından, gerçi İstanbul'da bile 3. parti firmalarla çalışıyorlar orası ayrı.

Her gün aramaktan başka çareniz yok maalesef.

TurkNet İstanbul dışında gerçekten iyi hizmet veremiyor saha ekibi açısından, gerçi İstanbul'da bile 3. parti firmalarla çalışıyorlar orası ayrı.

Fiber bağlantı için canlı destek ile iletişime geçemiyorum ki sadece arıza kaydı var ve canlı yazışma var.

Fiber bağlantı için canlı destek ile iletişime geçemiyorum ki sadece arıza kaydı var ve canlı yazışma var.
Normal müşteri hizmetlerine bağlanmayı denedin mi peki? Oradan yönlendirme yapabilirler.

Normal müşteri hizmetlerine bağlanmayı denedin mi peki? Oradan yönlendirme yapabilirler.

Numarası nedir? Kutu üzerindeki numarayı aradım. Numara buysa şayet 444 88 75
Müşteri hizmetlerine bağlanmıyor

Numarası nedir? Kutu üzerindeki numarayı aradım. Numara buysa şayet 444 88 75
Müşteri hizmetlerine bağlanmıyor
Online işlemlerden talep oluşturabiliyor musun peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…