Hatta onu geçtim, telefona root atsak çözülür bu siyah ekran sorunu. (!)
Şaka bir yana böyle bilgisizlere kanmamak gerek.
Hocam bir tek bende mi soylediginiz mesajlar gozukmuyor.
Hatta onu geçtim, telefona root atsak çözülür bu siyah ekran sorunu. (!)
Hocam çene kasınız mı var?
Hatta onu geçtim, telefona Root atsak çözülür bu siyah ekran sorunu. (!)
Telefonda ödevler vardı hepsi gitti ben ne yapacağım şimdi?
Hemen deniyorum hocam sağ olun.
Uzaması gereken kişi sizsiniz. @Silinen üye hocama hiçbir şekilde "uza, lan" gibi argo kelimeler kullanamazsın. Hakkın yok buna tamam mı?Düzeltsin diye ibare koyduk herhalde Online olarak da millete yalakalık yapma. Modlar kendini savunur sanamı kaldı.
@Silinen üye hâla konu ile alakasız yazılar yazmaya devam ediyorsun uza.
Bir de madalya taksınlar diyor ya, yarabbim sen bana şükür ver de hakaret etmeyeyim.
Sinek gibi? Maşallah çok fazla hakaret ediyorsunuz.
Hakaret etme vol 3. Sanane lanmış. Kendine sakla o bağışı.Sanane la söyle de senin bagisladigin yere gondereyim.
Hiçbir şekilde konudan hiçbir üyeyi kovamazsın.Konuyu beğenmiyorsan yol orada. Konu ile alakasız yazı yazma.
Yaptığın hakaretler, tehditler falan filanı bırak açtığın sahte, gırgır şamata niyetinde olsun denilerek konudaki davranışlarınızın tamamından ötürü kötü adam oldun.Forumun kötü adamı ilan edildim ise bak siz herkesi teknolojiden anlıyor sanıyorsunuz. Belki yası büyük biri gorur de işine yarar.
Konudaki tüm mesajların saçma.
Heh bir de copy-paste konu. Hadi bakalımAdımlar donanım. Netten alınmıştır. Ama içine küfür yerleştirseydim gene onaylanırdı.
Onurlusorular iyi hafta sonları diler herkese iyi olaylar.
Yazım kurallarına uymak istemiyorsanız güle güle, Türkçemize sahip çıkmak istemiyorsanız yallah başka forumlara. Zaten bu forumu da hak etmiyorsunuz.@Recep Baltaş hocam konu çalınma değil sadece dikkat çekmek istedim, lütfen modlarımız biraz daha dikkatli olsunlar sadece yazım hatalarına bakılmasın istedim hem bu yazım yaşı büyük insanlara ön ayak da olur.
Sizin bir tedavi almanız lazım. Kesinlikle.
Siz Techolay'a üye olduktan sonra kuralları okumadınız mı gerçekten?Ben burada ceza alacak bir şey görmüyorum. Bir hata olmuş duzeltilir.
Ben bu konunun ne olduğunu anlamadım. Baştan anlatır mısınız?Sen gelip yanlış bilgi içeren, sahtekarlık amaçlı konu açarsan tabii ki bu kadar tepki yersin. Bana neden beğenmedim attın? Ben sana bir şey demedim halbuki şimdiye kadar.
Uzaması gereken kişi sizsiniz. @Silinen üye hocama hiçbir şekilde "uza, lan" gibi argo kelimeler kullanamazsın. Hakkın yok buna tamam mı?
Bir de madalya taksınlar diyor ya, yarabbim sen bana şükür ver de hakaret etmeyeyim.
Sinek gibi? Maşallah çok fazla hakaret ediyorsunuz.
Hakaret etme vol 3. Sanane lanmış. Kendine sakla o bağışı.
Hiçbir şekilde konudan hiçbir üyeyi kovamazsın.
Yaptığın hakaretler, tehditler falan filanı bırak açtığın sahte, gırgır şamata niyetinde olsun denilerek konudaki davranışlarınızın tamamından ötürü kötü adam oldun.
Konudaki tüm mesajların saçma.
Heh bir de copy-paste konu. Hadi bakalım
Yazım kurallarına uymak istemiyorsanız güle güle, Türkçemize sahip çıkmak istemiyorsanız yallah başka forumlara. Zaten bu forumu da hak etmiyorsunuz.
Sizin bir tedavi almanız lazım. Kesinlikle.
Siz Techolay'a üye olduktan sonra kuralları okumadınız mı gerçekten?