Ek olarak bazı arkadaşların tüm mesajlarına beğenme spamlaması yaptı.Arkadaşımız format atmayı yanlış bilgilerle öneriyor sonra konunun gırgır şamata, moderasyonu deneme amaçlı olduğunu açıklayınca linç yedi, linçlemeyi beğenmedi ve hakarete başvurdu.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
He şimdi gördüm.
Bunun üstüne daha ne olur acaba .dEk olarak bazı arkadaşların tüm mesajlarına beğenme spamlaması yaptı.
Ban yemiştir.He şimdi gördüm.
Bunun üstüne daha ne olur acaba .d
Olabilir hocam. Şimdi moderasyon testi geçti mi geçmedi mi? (!)
@Recep Baltaş @Essex @2426 @umut @onurlusorular @4319 @144 @3586
Bu konuda asıl belirtilen konu aslında @3586 ‘ın açtığı konudaki mesaj değil miydi? Sanki o konuyu incelerken o konuda tıpatıp aynı mesajı görmüştüm. Konuyu açanın bu adam olduğuna emin misiniz? Farklı bir moderatör dalgasına farklı bir konu olarak açmış olamaz mı bu mesajı? Aynısını “Telefonun ekranı aramada siyah oluyorsa” konusunda gördüğüme eminim.
Çoklu etiket için kusura bakmayın.
Bu konuda asıl belirtilen konu aslında @3586 ‘ın açtığı konudaki mesaj değil miydi? Sanki o konuyu incelerken o konuda tıpatıp aynı mesajı görmüştüm. Konuyu açanın bu adam olduğuna emin misiniz? Farklı bir moderatör dalgasına farklı bir konu olarak açmış olamaz mı bu mesajı? Aynısını “Telefonun ekranı aramada siyah oluyorsa” konusunda gördüğüme eminim.
Moderasyon Ekibimiz geçti testi, konu sahibi maçı kaybetti.Olabilir hocam. Şimdi moderasyon testi geçti mi geçmedi mi? (!)
- Makaleler
- 19
Uzun süre ban yediğini düşünmüyorum, biraz kışkırtmaya çalıştı beni ve diğer üyeleri uza lan felan diyerek ama bilmiyor ki biz böyle basit insanlar için hakaret etmeyiz.He şimdi gördüm.
Bunun üstüne daha ne olur acaba .d
İlk yaptığında geçemedi ancak sonrasında geçti tabikide.Olabilir hocam. Şimdi moderasyon testi geçti mi geçmedi mi? (!)
Yanlış konu olduğundan o konu telefon nasıl sıfırlanır diye farklı bir bölmeye taşındı.@Recep Baltaş @Essex @2426 @umut @onurlusorular @4319 @144 @3586
Bu konuda asıl belirtilen konu aslında @3586 ‘ın açtığı konudaki mesaj değil miydi? Sanki o konuyu incelerken o konuda tıpatıp aynı mesajı görmüştüm. Konuyu açanın bu adam olduğuna emin misiniz? Farklı bir moderatör farklı bir konu olarak açmış olamaz mı bu mesajı? Aynısını “Telefonun ekranı aramada siyah oluyorsa” konusunda gördüğüme eminim.
Konuyu açan @onurlusorular diye hatırlıyorum ama başkası da bu seviyede açmış olabilir.@Recep Baltaş @Essex @2426 @umut @onurlusorular @4319 @144 @3586
Bu konuda asıl belirtilen konu aslında @3586 ‘ın açtığı konudaki mesaj değil miydi? Sanki o konuyu incelerken o konuda tıpatıp aynı mesajı görmüştüm. Konuyu açanın bu adam olduğuna emin misiniz? Farklı bir moderatör farklı bir konu olarak açmış olamaz mı bu mesajı? Aynısını “Telefonun ekranı aramada siyah oluyorsa” konusunda gördüğüme eminim.
Yanlış konu derken? Adam sonra “Siyah ekranda kalıyorsa” diye belirtmiş telefon sıfırlama olayını açıkladıktan sonra. Merak ettiğimden soruyorum, yanlış anlamayın.Yanlış konu olduğundan o konu telefon nasıl sıfırlanır diye farklı bir bölmeye taşındı.
Hatırlamanız gayet normal. Zaten moderatörler konudaki bir mesajı başka bir konu olarak açtığında bildiğiniz anasayfada gözüküyor o konu. Kendi açmış gibi oluyor, aslında mesaj konuya çevrilmiş moderatör tarafından.Konuyu açan @onurlusorular diye hatırlıyorum ama başkası da bu seviyede açmış olabilir.
Ben daha sonra paylaştım o konuyu arkadaş adam gibi konu görsün diye.Aynısını “Telefonun ekranı aramada siyah oluyorsa” konusunda gördüğüme eminim.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.