Gırgır Şamata

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Recep Baltaş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 162
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen gelip yanlış bilgi içeren, sahtekarlık amaçlı konu açarsan tabii ki bu kadar tepki yersin. Bana neden beğenmedim attın? Ben sana bir şey demedim halbuki şimdiye kadar.

Düzeltsin diye ibare koyduk herhalde Online olarak da millete yalakalık yapma. Modlar kendini savunur sanamı kaldı.

@Silinen üye hâla konu ile alakasız yazılar yazmaya devam ediyorsun uza.
Uzaması gereken kişi sizsiniz. @Silinen üye hocama hiçbir şekilde "uza, lan" gibi argo kelimeler kullanamazsın. Hakkın yok buna tamam mı?

Madalya taksınlar ne yapayım.
Bir de madalya taksınlar diyor ya, yarabbim sen bana şükür ver de hakaret etmeyeyim.

Sana fazla bile.

Gelen sensin sinek gibi.
Sinek gibi? Maşallah çok fazla hakaret ediyorsunuz.

Sanane la söyle de senin bagisladigin yere gondereyim.
Hakaret etme vol 3. Sanane lanmış. Kendine sakla o bağışı.

Konuyu beğenmiyorsan yol orada. Konu ile alakasız yazı yazma.
Hiçbir şekilde konudan hiçbir üyeyi kovamazsın.

Forumun kötü adamı ilan edildim ise bak siz herkesi teknolojiden anlıyor sanıyorsunuz. Belki yası büyük biri gorur de işine yarar.
Yaptığın hakaretler, tehditler falan filanı bırak açtığın sahte, gırgır şamata niyetinde olsun denilerek konudaki davranışlarınızın tamamından ötürü kötü adam oldun.

Neyi saçma yazmısım?
Konudaki tüm mesajların saçma.

Adımlar donanım. Netten alınmıştır. Ama içine küfür yerleştirseydim gene onaylanırdı.

Onurlusorular iyi hafta sonları diler herkese iyi olaylar.
Heh bir de copy-paste konu. Hadi bakalım

Yazım kurallarına uymak istemiyorsanız güle güle, Türkçemize sahip çıkmak istemiyorsanız yallah başka forumlara. Zaten bu forumu da hak etmiyorsunuz.

Onun için böylesin.
Sizin bir tedavi almanız lazım. Kesinlikle.

Ben burada ceza alacak bir şey görmüyorum. Bir hata olmuş duzeltilir.
Siz Techolay'a üye olduktan sonra kuralları okumadınız mı gerçekten?

Son düzenleme:
Ben bu konunun ne olduğunu anlamadım. Baştan anlatır mısınız?

İfadeler: 144
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…