Gırgır Şamata

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Recep Baltaş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 162
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mevzu ne beyler özet geçebilecek yok mu?
Arkadaşımız format atmayı yanlış bilgilerle öneriyor sonra konunun gırgır şamata, moderasyonu deneme amaçlı olduğunu açıklayınca linç yedi, linçlemeyi beğenmedi ve hakarete başvurdu.
Ek olarak bazı arkadaşların tüm mesajlarına beğenme spamlaması yaptı.

@Recep Baltaş @Essex @2426 @umut @onurlusorular @4319 @144 @3586

Bu konuda asıl belirtilen konu aslında @3586 ‘ın açtığı konudaki mesaj değil miydi? Sanki o konuyu incelerken o konuda tıpatıp aynı mesajı görmüştüm. Konuyu açanın bu adam olduğuna emin misiniz? Farklı bir moderatör dalgasına farklı bir konu olarak açmış olamaz mı bu mesajı? Aynısını “Telefonun ekranı aramada siyah oluyorsa” konusunda gördüğüme eminim.

Çoklu etiket için kusura bakmayın.

He şimdi gördüm.

Bunun üstüne daha ne olur acaba .d
Uzun süre ban yediğini düşünmüyorum, biraz kışkırtmaya çalıştı beni ve diğer üyeleri uza lan felan diyerek ama bilmiyor ki biz böyle basit insanlar için hakaret etmeyiz.

Olabilir hocam. Şimdi moderasyon testi geçti mi geçmedi mi? (!)
İlk yaptığında geçemedi ancak sonrasında geçti tabikide.
Yanlış konu olduğundan o konu telefon nasıl sıfırlanır diye farklı bir bölmeye taşındı.

Konuyu açan @onurlusorular diye hatırlıyorum ama başkası da bu seviyede açmış olabilir.

Yanlış konu olduğundan o konu telefon nasıl sıfırlanır diye farklı bir bölmeye taşındı.
Yanlış konu derken? Adam sonra “Siyah ekranda kalıyorsa” diye belirtmiş telefon sıfırlama olayını açıkladıktan sonra. Merak ettiğimden soruyorum, yanlış anlamayın.

Konuyu açan @onurlusorular diye hatırlıyorum ama başkası da bu seviyede açmış olabilir.
Hatırlamanız gayet normal. Zaten moderatörler konudaki bir mesajı başka bir konu olarak açtığında bildiğiniz anasayfada gözüküyor o konu. Kendi açmış gibi oluyor, aslında mesaj konuya çevrilmiş moderatör tarafından.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…