Arkadaşımız format atmayı yanlış bilgilerle öneriyor sonra konunun gırgır şamata, moderasyonu deneme amaçlı olduğunu açıklayınca linç yedi, linçlemeyi beğenmedi ve hakarete başvurdu.
Bu konuda asıl belirtilen konu aslında @3586 ‘ın açtığı konudaki mesaj değil miydi? Sanki o konuyu incelerken o konuda tıpatıp aynı mesajı görmüştüm. Konuyu açanın bu adam olduğuna emin misiniz? Farklı bir moderatör dalgasına farklı bir konu olarak açmış olamaz mı bu mesajı? Aynısını “Telefonun ekranı aramada siyah oluyorsa” konusunda gördüğüme eminim.
Uzun süre ban yediğini düşünmüyorum, biraz kışkırtmaya çalıştı beni ve diğer üyeleri uza lan felan diyerek ama bilmiyor ki biz böyle basit insanlar için hakaret etmeyiz.
Bu konuda asıl belirtilen konu aslında @3586 ‘ın açtığı konudaki mesaj değil miydi? Sanki o konuyu incelerken o konuda tıpatıp aynı mesajı görmüştüm. Konuyu açanın bu adam olduğuna emin misiniz? Farklı bir moderatör farklı bir konu olarak açmış olamaz mı bu mesajı? Aynısını “Telefonun ekranı aramada siyah oluyorsa” konusunda gördüğüme eminim.
Bu konuda asıl belirtilen konu aslında @3586 ‘ın açtığı konudaki mesaj değil miydi? Sanki o konuyu incelerken o konuda tıpatıp aynı mesajı görmüştüm. Konuyu açanın bu adam olduğuna emin misiniz? Farklı bir moderatör farklı bir konu olarak açmış olamaz mı bu mesajı? Aynısını “Telefonun ekranı aramada siyah oluyorsa” konusunda gördüğüme eminim.
Yanlış konu derken? Adam sonra “Siyah ekranda kalıyorsa” diye belirtmiş telefon sıfırlama olayını açıkladıktan sonra. Merak ettiğimden soruyorum, yanlış anlamayın.
Hatırlamanız gayet normal. Zaten moderatörler konudaki bir mesajı başka bir konu olarak açtığında bildiğiniz anasayfada gözüküyor o konu. Kendi açmış gibi oluyor, aslında mesaj konuya çevrilmiş moderatör tarafından.