Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Recep Baltaş hocam konu çalınma değil sadece dikkat çekmek istedim, lütfen modlarımız biraz daha dikkatli olsunlar sadece yazım hatalarına bakılmasın istedim hem bu yazım yaşı büyük insanlara ön ayak da olur.
Senin bu forumda işin yok ilk önce onu söyleyeyim, 2 dir saçma sapan şeyler yapıyorsun trollsün büyük ihtimalle bu arada, az sonra da güzel bir ban yersin büyük ihtimalle çok ilginç insanlarsınız.

Forumun kötü adamı ilan edildim ise bak siz herkesi teknolojiden anlıyor sanıyorsunuz belki yası büyük biri gorurde işine yarar

Hocam format nasıl atılır diye yazsan internette milyon tane video çıkar zaten. Hadi diyelim yine de yapmak istediniz başlığı bari düzeltseydiniz.

Forumun kötü adamı ilan edildim ise bak siz herkesi teknolojiden anlıyor sanıyorsunuz. Belki yası büyük biri gorur de işine yarar.
Yav asıl o adamın görmemesi lazım resmen telefon sıfırlama öğretiyorsun, silinmesi lazım bu konunun da forumun kötü adamı ilan edilmen troll olmandan kaynaklıdır belki? He ne dersin?

Anlamayan adam aramalar ekranı gelsin diye gelmişi geçmişi silinecek hala işine yarar diyorsun.
Harbiden ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.