Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Recep Baltaş toksit kitle buraya da akın etmiş. Yanlış konu açabilirim bununla ilgili bir yasak yok forumda ama konunun altındaki hakaretlere bakın. Bunları donanım arşivine yollamak lazım bilmişlik oralara ait.
Hakaret mi? Kimse sana hakaret etmedi, ayrıca asıl toksik sensin troll konu açıyorsun sonra yok toksik yok söyle. Asıl seni bence buradan şutlamak lazım da neyse.

@Recep Baltaş toksit kitle buraya da akın etmiş. Yanlış konu açabilirim bununla ilgili bir yasak yok forumda ama konunun altındaki hakaretlere bakın. Bunları donanım arşivine yollamak lazım bilmişlik oralara ait.
Ayrıca kurban olayım yazı kurallarına uy ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu beğenmiyorsan yol orada konu ile alakasız yazı yazma

Ya bak ilk önce senin konun saçma ve insanlara yok moderatorü denedim falan deneme tahtası mı bu adamlar? İnsan bir uyarı koyar tüm verileriniz silinecek diye onu bile koymamışsın. Bir de gırgır şamata olsun diyen fotoğraf atıyorsun, ben bir sey demiyecegim zaten moderasyon cezası neyse verir.

Ya bak ilk önce senin konun saçma ve insanlara yok moderatorü denedim falan deneme tahtası mı bu adamlar? İnsan bir uyarı koyar tüm verileriniz silinecek diye onu bile koymamışsın. Bir de gırgır şamata olsun diye fotoğraf atıyorsun ben bir şey demeyeceğim zaten moderasyon cezası neyse verir.

Düzeltsin diye ibare koyduk herhalde Online olarak da millete yalakalık yapma. Modlar kendini savunur sanamı kaldı.

@Silinen üye hâla konu ile alakasız yazılar yazmaya devam ediyorsun uza.

Düzeltsin diye ibare koyduk herhalde online olarak da millete yalakalık yapma modlar kendini savunur sanamı kaldı
Ben kimseye yalakalık yapmıyorum, bu sitede 1600 mesajım var düzeltsin diye ibare koyduk nedir ya? Sen düzeltsene ne gidip adamları deniyorsun.

Düzeltsin diye ibare koyduk herhalde Online olarak da millete yalakalık yapma. Modlar kendini savunur sanamı kaldı.

Uza? Maşallah bir de uygunsuz üslüp.

Düzeltsin diye ibare koyduk herhalde Online olarak da millete yalakalık yapma modlar kendini savunur sanamı kaldı.

Alakasız mı? Gayet haklı. Uyarı yok. Test etmek için de konu açılmaz. Bir uyarı koyar insan her şey silinir diye. Yaşlı biri yapıp önemli şeyleri silinirse ne olacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.