Gırgır Şamata

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Recep Baltaş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 162
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin bu forumda işin yok ilk önce onu söyleyeyim, 2 dir saçma sapan şeyler yapıyorsun trollsün büyük ihtimalle bu arada, az sonra da güzel bir ban yersin büyük ihtimalle çok ilginç insanlarsınız.

iPhone almak için 9 neden mi neydi herhalde. Konuyu görünce kanım sinirden 90 model charger gibi olduydu .

"Kanka yazılım farkı anlarsın ya" kafasındaydım o zamanlar ondandır hocam

Ama iPhone severim yalan yok. Samsung'da severim.

Forumun kötü adamı ilan edildim ise bak siz herkesi teknolojiden anlıyor sanıyorsunuz belki yası büyük biri gorurde işine yarar

Hocam format nasıl atılır diye yazsan internette milyon tane video çıkar zaten. Hadi diyelim yine de yapmak istediniz başlığı bari düzeltseydiniz.

Forumun kötü adamı ilan edildim ise bak siz herkesi teknolojiden anlıyor sanıyorsunuz. Belki yası büyük biri gorur de işine yarar.
Yav asıl o adamın görmemesi lazım resmen telefon sıfırlama öğretiyorsun, silinmesi lazım bu konunun da forumun kötü adamı ilan edilmen troll olmandan kaynaklıdır belki? He ne dersin?

Anlamayan adam aramalar ekranı gelsin diye gelmişi geçmişi silinecek hala işine yarar diyorsun.
Harbiden ya.

"Kanka yazılım farkı anlarsın ya" kafasındaydım o zamanlar ondandır hocam

Ama iPhone severim yalan yok. Samsung'da severim.

Konuya bakayım güzel bir şeydir herhalde gireyim dedim. Beğenme attığım ilk konun oldu o konu .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…