Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dosya Ekleri

• images (2).webp
    images (2).webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 116
Telefonunuz arandığında ekran siyah kalıyorsa bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Telefonunuzu kapatın.
2. Güç ve Ses Kısma tuşlarına aynı anda basılı tutun, açılıncaya kadar bekleyin.
3. Başlangıç ekranı görünecek.
4. Kurtarma modunu görene kadar Ses Kısma tuşuna basmaya devam edin.
5. Kurtarma modunu seçmek için Güç tuşuna basın.
6. Telefon yeniden başlayacak.
7. Güç düğmesini basılı tutarken Ses Açma düğmesine basın.
8. Verileri sil/fabrika ayarlarına sıfırla seçeneğini seçin.
9. Onaylamak için "Fabrika verilerine sıfırla"yı seçin.
10. İşlem tamamlandığında, telefonu yeniden başlatın.

Bu adımları takip ederek, telefonunuzu arandığında ekran siyah kalıyorsa sorunu çözebilirsiniz. Umarım bu bilgi işinize yarar!

Bu telefondaki tüm verileri siliyor, acayip saçma olmuş adam bilmez mi yani çözümünün bu olduğunu Ultra saçma ayrıca böyle bir rehberde resim kullanmamak saçmalık olur ben saçma rehberlerimde bile resim kullanıyorum. Ve bunu bilmeyen bir kişi yaparsa tüm verileri silinecek.

Adımlar donanım. Netten alınmıştır. Ama içine küfür yerleştirseydim gene onaylanırdı

Onurlusorular iyi hafta sonları diler herkese iyi olaylar

Ne değişik adamsınız geçen de Technopat'a yönlendiriyordun milleti senin gibilerin bu forumda işi yok, yallah farklı forumlara.

Arkadaş ben en son herhalde @3586 adlı arkadaşın konusunu beğenmediydim. Şimdi onun konusuyla bunu getirince @3586 hocamızın ne kadar aslında masum olduğunu anladım. Dünyanın en kötü konusunu hazırlamak için çok uğraştınız mı gerçekten? Başlığı bari format nasıl atılır diye değiştirseydiniz de bari sırıtmasaydı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya birader bir sürü cümle yazıp hiçbir şey anlatmamayı nasıl başarıyorsun, anlamadım. Moderatör denemek için konu mu açılır?

Boş yere infial yaratan, gereksiz açılmış bir konu. Hiçbir dayanağı ve amacı yok. Gereği neyse yapılsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.