Yiğidowski

Üstün
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Çoğu sosyal medya uygulamasında görüyorum ama özellikle X'te sürekli karşıma malum kişilerin tweetleri karşıma çıkıyor. (Ülkesizler) O kadar sinir oluyorum ki sinirden çıldırıyorum ve bu durumdan sıkıldım. Saçma saçma şeyler yazıyorlar, bölücülük yapıyorlar insanın siniriyle oynuyorlar. O kadar sinirleniyorum ki hatta karşıma çıksa ne yaparım bilmiyorum. Bu normal mi? Ne yapmalıyım? Siz ne yapıyorsunuz?

X (formerly Twitter) ortamı çok kötüdür. Oraya sadece teknoloji/framework için giriyorum. Böyle daha iyi oluyor.

Çoğu sosyal medya uygulamasında görüyorum ama özellikle X'te sürekli karşıma malum kişilerin tweetleri karşıma çıkıyor. (ülkesizler) o kadar sinir oluyorum ki sinirden çıldırıyorum ve bu durumdan sıkıldım. Saçma saçma şeyler yazıyorlar, bölücülük yapıyorlar insanın siniriyle oynuyorlar. O kadar sinirleniyorum ki hatta karşıma çıksa öldürecek kadar. Bu normal mi? Ne yapmalıyım? Siz ne yapıyorsunuz?

Boş ver, yazdıkları şeyler Türkçeye çevirilmiyor bile. Senegal bayrağı koyuyorlar yorumlara. Bayrakları bile yok. Takma engelle geç. Atam tırnaklarıyla kazıya kazıya kurdu bu ülkeyi. 102 yıldır ayakta olan ülkeyi onlar mı işgal edecek? Takmayın kafaya hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğu sosyal medya uygulamasında görüyorum ama özellikle X'te sürekli karşıma malum kişilerin tweetleri karşıma çıkıyor. (Ülkesizler) O kadar sinir oluyorum ki sinirden çıldırıyorum ve bu durumdan sıkıldım. Saçma saçma şeyler yazıyorlar, bölücülük yapıyorlar insanın siniriyle oynuyorlar. O kadar sinirleniyorum ki hatta karşıma çıksa ne yaparım bilmiyorum. Bu normal mi? Ne yapmalıyım? Siz ne yapıyorsunuz?
Yapamayacaklar, o yüzden sinirlenmeye gerek yok.

Kendilerini çoğunluk görüyorlar, nüfusları 100-300 binlik şehircikler ve köylük bölgeler ki orada herkes kürt de değil ama farkında değiller dışarıda herkes Türk. Bir kıvılcımla 1934 Trakya veya 1915 Ermeni tehciri benzeri olay yaşanır.

Son düzenleme:
Çoğu sosyal medya uygulamasında görüyorum ama özellikle X'te sürekli karşıma malum kişilerin tweetleri karşıma çıkıyor. (ülkesizler) o kadar sinir oluyorum ki sinirden çıldırıyorum ve bu durumdan sıkıldım. Saçma saçma şeyler yazıyorlar, bölücülük yapıyorlar insanın siniriyle oynuyorlar. O kadar sinirleniyorum ki hatta karşıma çıksa ne yaparım bilmiyorum. Bu normal mi? Ne yapmalıyım? Siz ne yapıyorsunuz?

Ülke kurmak, Age of Empires, HOI4 oynamaya benzemez. Boş verin. 😎

Algoritmaya bağlı biraz da hoşuna gitmediklerini engelle, anasayfanda görülmesini istediklerini beğen. Birkaç güne düzelir.

Son düzenleyen: Moderatör: