Giriş seviyesi IEM kulaklık önerisi

Bütçe
1000 - 1500

Flox

Uzman
Merhabalar, şuan aktif olarak HyperX Cloud Alpha S kullanıyorum. Fakat kulaklığın gün sonunda doğru beni yormaya başladığını fark ettim. En iyi çözümün de IEM kulaklık olacağını düşünüyorum. Ufak bir araştırma yaptım ve 1000 - 1500 TL arasında 2 kulaklık arasında kaldım. Wraith Sense Pro ve Moondrop Chu-II. Kulaklığı oyun oynamak ve müzik dinlemek için alıyorum. Bu bütçe aralığında fazla bir oyun beklentim yok. Harici ses kartı almayı düşünmüyorum, araştırdığım kadarıyla bu iki kulaklık da ses kartına zorunlu olarak ihtiyaç duymuyor. Şuan için Moondrop Chu-II kulaklığa daha yakınım. Ses kalitesi olarak daha performanslı olduğunu duydum. Sizce hangisini seçmeliyim? Varsa bu bütçe aralığındaki 'ses kartı olmadan kullanabileceğim' IEM kulaklık önerileriniz nelerdir?

Bayağıdır yoktu stokta yeni gelmiş. Zero V1 kullanıyorum 2 yılı geçti sesi v shaped değil düz ama rahat kulaklık. Bozulursa chu 2 geçebilirim ben de.
Kulaklığı hangi amaçla kullanıyorsunuz? Az önce Zero 2 sipariş verdim eğer kulak içi konforundan memnun kalırsam bütçemi kulak üstünden ziyade buraya ayırmayı düşünüyorum. Eğer oyun amaçlı kullandıysanız bu konuda memnun musunuz?

Kulaklığı hangi amaçla kullanıyorsunuz? Az önce Zero 2 sipariş verdim eğer kulak içi konforundan memnun kalırsam bütçemi kulak üstünden ziyade buraya ayırmayı düşünüyorum. Eğer oyun amaçlı kullandıysanız bu konuda memnun musunuz?

Oyun, müzik her şey için. Kesinlikle çok rahat. Ses kalitesinden memnun kalacağınızı düşünüyorum.

Geri
Yukarı Alt