bsy33

Çalışkan
Esenlikler. Bir süredir AdGuard DNS kullanıyordum. Sanırım artık destek vermiyorlar telefonumda (Android) "Gizli DNS sunucusuna erişilemiyor" hatası alıyorum. Bu durumda ne yapabilirim? Reklam görmekten ve pop up sitelerden kurtulmak istiyorum.

Esenlikler. Bir süredir AdGuard DNS kullanıyordum. Sanırım artık destek vermiyorlar telefonumda (Android) "gizli DNS sunucusuna erişilemiyor" hatası alıyorum. Bu durumda ne yapabilirim? Reklam görmekten ve pop up sitelerden kurtulmak istiyorum.

Hocam internet Superonline'mı yoksa başka bir internet sağlayıcısı mı? Ben de aynı sorunu yaşıyorum Superonline'da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Esenlikler. Bir süredir AdGuard DNS kullanıyordum. Sanırım artık destek vermiyorlar telefonumda (Android) "Gizli DNS sunucusuna erişilemiyor" hatası alıyorum. Bu durumda ne yapabilirim? Reklam görmekten ve pop up sitelerden kurtulmak istiyorum.
Bugün birkaç saat önce Adguard DNS çöktü, sizinle alakalı bir durum değil.

Arada bir çöküp duruyordu, şimdi hepten göçmüş gibi. Alternate DNS'e bakayım dedim, o da uçmuş, yerinde yeller esiyor. ControlD DNS'leri alternatif olarak çalışıyor, şimdilik buradan devam.