25457
Uzman
Kaspersky Plus aldığımdan Kaspersky VPN kullanıyordum Proton kullanırım o zaman.Önermem Proton VPN ücretsiz sürümü gayet yeterli para veririm dersen Mullvad al.
Kaspersky Plus aldığımdan Kaspersky VPN kullanıyordum Proton kullanırım o zaman.Önermem Proton VPN ücretsiz sürümü gayet yeterli para veririm dersen Mullvad al.
LibreWolf. Ayrıca VPN + Tor kullanmak mantıksız.İnternette gizlilik ve güvenlik sağlamak için tarayıcı önerir misiniz? Tor Browser önerirseniz ayarları söyler misiniz? Ayrıca Kaspersky, VPN+ Tor Browser ile gizlilik sağlanır mı?
Neden?
Gereksiz yere açık oluşturabilir.
Ben bunu şimdi fark ettim; bu kombinasyonun amacı Tor bağlantısı engellenen bölgelerde kullanılıyor. Ki bu durumda bile zaten Tor tarayıcısında köprüler var, onlarla bağlantı kurulabiliyor. Ne ayrıca VPN bağlantısına ne de köprüye ihtiyaç var aslında. Ama dersen ki 'İSS benim Tor ağına bağlandığımı anlamasın.' bu durumda kullanabilirsin.Ayrıca Kaspersky, VPN+ Tor Browser ile gizlilik sağlanır mı?
Tor, LibreWolf veya DuckDuckGo indireceğim hangisini seçmeliyim? Yukarıdaki arkadaşlar LibreWolf önermiş.Ben bunu şimdi fark ettim; bu kombinasyonun amacı Tor bağlantısı engellenen bölgelerde kullanılıyor. Ki bu durumda bile zaten Tor tarayıcısında köprüler var, onlarla bağlantı kurulabiliyor. Ne ayrıca VPN bağlantısına ne de köprüye ihtiyaç var aslında. Ama dersen ki 'İSS benim Tor ağına bağlandığımı anlamasın.' bu durumda kullanabilirsin.
Ama VPN+Tor kullanma bunun yerine Tor+Köprü kullan.
Librewolf güzeldir. Librewolf'un en güzel yaptığı şey, varsayılan ayarlarıdır. Aynı ayarları diğer Firefox forklarında yaparsan da aynı gizlilik ve güvenlik seviyesine ulaşırsın. O sebeple varsayılan ayarlarda kullanacağım dersen Librewolf'u tercih et; ayarları kendim de yaparım dersen, normal Firefox dışındaki diğer Firefox tabanlı tarayıcılara bakabilirsin.Tor, LibreWolf veya DuckDuckGo indireceğim hangisini seçmeliyim? Yukarıdaki arkadaşlar LibreWolf önermiş.
En iyi gizliliği hangisi sağlıyorsa o olabilir, tabii ayarları nasıl yapacağımla ilgili video falan varsa.Librewolf güzeldir. Librewolf'un en güzel yaptığı şey, varsayılan ayarlarıdır. Aynı ayarları diğer Firefox forklarında yaparsan da aynı gizlilik ve güvenlik seviyesine ulaşırsın. O sebeple varsayılan ayarlarda kullanacağım dersen Librewolf'u tercih et; ayarları kendim de yaparım dersen, normal Firefox dışındaki diğer Firefox tabanlı tarayıcılara bakabilirsin.
Buradaki Enable 1st-Party Isolation ve Disable JavaScript dışındaki ayarları yapabilirsin bu ikisi normal tarayıcı kullanımını çok zorlaştırıyor.En iyi gizliliği hangisi sağlıyorsa o olabilir, tabii ayarları nasıl yapacağımla ilgili video falan varsa.