Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2000 TL
- Makaleler
- 2
En azından takılma sorunları yok 1600 tl bandında a950 pro stoklara girmeden önce fena bir alternatif değil.
103 gram ölü ağırlık ve 300 IPS sensörlü v2 x hyperspeed mi?Bu arada eklemeyi unutmuşuz ama V2 X Hyperspeed veya 2.elden V3 Pro zorlanabilir.
R1 olmayacaksa bile A950 Pro veya Pro 4K çekilir keyfe bakılır benim görüşüm.
Şu ana kadar boyut olarak ilgimi en çok çeken V2 X Hyperspeed oldu gibi. Arkadaşlar, benim için en çok önemli olan şey boyut ve malzeme kalitesi. Sensör, Hz, MCU ondan sonra gelecek olan şeyler. Daha önerilmedi ama ek olarak Darmoshark M3 Pro gördüm fakat onun da malzeme kalitesini beğenmeyenler var sanırım.
SF26
Üstün
R1'in MCU'su Beken MCU değil mi ben mi yanlış hatırlıyorum?En azından takılma sorunları yok 1600 tl bandında a950 pro stoklara girmeden önce fena bir alternatif değil.
103 gram ölü ağırlık ve 300 IPS sensörlü v2 x hyperspeed mi?
R1 olmayacaksa bile A950 Pro veya Pro 4K çekilir keyfe bakılır benim görüşüm.
Ayrıca V2 X HyperSpeed eline uygun bir model olduğu için önerdim.
Malzemesi çöp onun.Şu ana kadar boyut olarak ilgimi en çok çeken V2 X Hyperspeed oldu gibi. Arkadaşlar, benim için en çok önemli olan şey boyut ve malzeme kalitesi. Sensör, Hz, MCU ondan sonra gelecek olan şeyler. Daha önerilmedi ama ek olarak Darmoshark M3 Pro gördüm fakat onun da malzeme kalitesini beğenmeyenler var sanırım.
- Makaleler
- 2
Beken MCU kullanıyor yine ama lod ayarının kısıtlılığı dolayısıyla millet takıldığını sanıyor yüksek ihtimalle. Lod ayarı çok kısıtlı olduğu için en ufak kaldırmada mouse takılıyormuş gibi gözüküyordu.R1'in MCU'su Beken MCU değil mi ben mi yanlış hatırlıyorum?
Ayrıca V2 X HyperSpeed eline uygun bir model olduğu için önerdim.
Malzemesi çöp onun.
Eklemeyi unuttum ama FPS oyunları oynamıyorum. Yani 4K Hz gibi etkenler pek işime yaramayacak. 350 IPS'den sonrasının da zaten hissedilemeyeceğini kendim gördüm. Aradığım mause tipinde; büyük olması, iyi malzeme kalitesi ve mümkünse kablosuz olması. Sensör de 3325 gibi bir şey olmasa benim için yeterli. Eninde sonunda G502 X alıp geçeceğim yoksa
.
Buraya bakmamıştım hocam. Dareu A950 Pro alabilirsiniz arkadaşın önerdiği. Kendimde kullanıyorum. Bataryası iyi gidiyor. %100 şarj ile yaklaşık 1.5 2 hafta gidiyor.
- Makaleler
- 2
Darmoshark M3'ün tüm modelleri ABS kaliteli bir hissiyat vermiyor pek. A950 pro 4k gibi alternatifler varken bakılmamalı zaten.Şu ana kadar boyut olarak ilgimi en çok çeken V2 X Hyperspeed oldu gibi. Arkadaşlar, benim için en çok önemli olan şey boyut ve malzeme kalitesi. Sensör, Hz, MCU ondan sonra gelecek olan şeyler. Daha önerilmedi ama ek olarak Darmoshark M3 Pro gördüm fakat onun da malzeme kalitesini beğenmeyenler var sanırım.
3325 sensör 100 IPS dostum.Eklemeyi unuttum ama FPS oyunları oynamıyorum. Yani 4K Hz gibi etkenler pek işime yaramayacak. 350 IPS'den sonrasının da zaten hissedilemeyeceğini kendim gördüm. Aradığım mause tipinde; büyük olması, iyi malzeme kalitesi ve mümkünse kablosuz olması. Sensör de 3325 gibi bir şey olmasa benim için yeterli. Eninde sonunda G502 X alıp geçeceğim yoksa.
A950 Pro'nun bana olacağından emin değilim. SS Prime bile bana pek rahat gelmemişti ergonomisinden dolayı, daha küçüklerde daha da emin olamıyorum.Darmoshark M3'ün tüm modelleri ABS kaliteli bir hissiyat vermiyor pek. A950 pro 4k gibi alternatifler varken bakılmamalı zaten.
Bende onu diyorum zaten
- Makaleler
- 2
502 almaktansa darmoshark almak daha mantıklı o halde. Darmoshark al geç.A950 Pro'nun bana olacağından emin değilim. SS Prime bile bana pek rahat gelmemişti ergonomisinden dolayı, daha küçüklerde daha da emin olamıyorum.
Bende onu diyorum zaten.