Bütçe
2000 TL
R1 alınmaz, o MCU'ya para dökülmemeli.
En azından takılma sorunları yok 1600 tl bandında a950 pro stoklara girmeden önce fena bir alternatif değil.

Bu arada eklemeyi unutmuşuz ama V2 X Hyperspeed veya 2.elden V3 Pro zorlanabilir.
103 gram ölü ağırlık ve 300 IPS sensörlü v2 x hyperspeed mi?

R1 olmayacaksa bile A950 Pro veya Pro 4K çekilir keyfe bakılır benim görüşüm.

Şu ana kadar boyut olarak ilgimi en çok çeken V2 X Hyperspeed oldu gibi. Arkadaşlar, benim için en çok önemli olan şey boyut ve malzeme kalitesi. Sensör, Hz, MCU ondan sonra gelecek olan şeyler. Daha önerilmedi ama ek olarak Darmoshark M3 Pro gördüm fakat onun da malzeme kalitesini beğenmeyenler var sanırım.

En azından takılma sorunları yok 1600 tl bandında a950 pro stoklara girmeden önce fena bir alternatif değil.

103 gram ölü ağırlık ve 300 IPS sensörlü v2 x hyperspeed mi?

R1 olmayacaksa bile A950 Pro veya Pro 4K çekilir keyfe bakılır benim görüşüm.
R1'in MCU'su Beken MCU değil mi ben mi yanlış hatırlıyorum?
Ayrıca V2 X HyperSpeed eline uygun bir model olduğu için önerdim.

Şu ana kadar boyut olarak ilgimi en çok çeken V2 X Hyperspeed oldu gibi. Arkadaşlar, benim için en çok önemli olan şey boyut ve malzeme kalitesi. Sensör, Hz, MCU ondan sonra gelecek olan şeyler. Daha önerilmedi ama ek olarak Darmoshark M3 Pro gördüm fakat onun da malzeme kalitesini beğenmeyenler var sanırım.
Malzemesi çöp onun.

R1'in MCU'su Beken MCU değil mi ben mi yanlış hatırlıyorum?
Ayrıca V2 X HyperSpeed eline uygun bir model olduğu için önerdim.

Malzemesi çöp onun.
Beken MCU kullanıyor yine ama lod ayarının kısıtlılığı dolayısıyla millet takıldığını sanıyor yüksek ihtimalle. Lod ayarı çok kısıtlı olduğu için en ufak kaldırmada mouse takılıyormuş gibi gözüküyordu.

Eklemeyi unuttum ama FPS oyunları oynamıyorum. Yani 4K Hz gibi etkenler pek işime yaramayacak. 350 IPS'den sonrasının da zaten hissedilemeyeceğini kendim gördüm. Aradığım mause tipinde; büyük olması, iyi malzeme kalitesi ve mümkünse kablosuz olması. Sensör de 3325 gibi bir şey olmasa benim için yeterli. Eninde sonunda G502 X alıp geçeceğim yoksa :D.

Darmoshark M3'ün tüm modelleri ABS kaliteli bir hissiyat vermiyor pek. A950 pro 4k gibi alternatifler varken bakılmamalı zaten.

Eklemeyi unuttum ama FPS oyunları oynamıyorum. Yani 4K Hz gibi etkenler pek işime yaramayacak. 350 IPS'den sonrasının da zaten hissedilemeyeceğini kendim gördüm. Aradığım mause tipinde; büyük olması, iyi malzeme kalitesi ve mümkünse kablosuz olması. Sensör de 3325 gibi bir şey olmasa benim için yeterli. Eninde sonunda G502 X alıp geçeceğim yoksa :D.
3325 sensör 100 IPS dostum.

Darmoshark M3'ün tüm modelleri ABS kaliteli bir hissiyat vermiyor pek. A950 pro 4k gibi alternatifler varken bakılmamalı zaten.
A950 Pro'nun bana olacağından emin değilim. SS Prime bile bana pek rahat gelmemişti ergonomisinden dolayı, daha küçüklerde daha da emin olamıyorum.

Bende onu diyorum zaten :D.