Bütçe
2000 TL
Z1 kaliteli bir model falan değil dostum, MCU'su Attack Shark X3 ile aynı. R1 ve R1 SE modelleri ile aynı MCU'yu kullanıyorlar.
Bu bütçede A950 Pro veya M800 Ultra dışında bir modele bakılmamalı, mümkünse Helios 2 XD3V3 1K beklenmeli.
Fury level z1'in mcu'su çöp. Attackshark x3 ile aynı mcuyu kullanıyor illa kötü mcu alınacaksa premium diğer özellikleri dolayısıyla M800 Pro alınır.
MCU hakkında forumlarda biraz araştırma yaptım, herkes mcu'nun neden kötü olduğunu söylemiyor direkt işlemciye çöp denilip geçiliyor. Ayrıca Z1'de MCU'dan şikayetçi/problemi olan kimsenin çıkmadığını biliyorum, eğer çıksa bile Furylevel'in discord sunucusunda bizzat Furylevel ilgilenir ve ilgileniyor da, işte dongle problemi olan birkaç kişi oldu sese girip çözdüler. Furylevel'in Z1 youtube videosundaki kendi yorumuna bakarsanız bu durumu anlarsınız. Attackshark sorunlu diye Z1 sorunlu olmuyor hocam. Ayrıca kaliteli derken demek istediğim bu fiyat bandında çok iyi, pili aynı fiyat bandındaki mouse'lardan daha fazla. Başta da dediğim gibi forumlara bakınmıştım ve yeşil sitede işlemciye kötü diyen kişilerden birisi sizsiniz hocam ve birkaç kişi onun dışında kötüleyen başkasını göremedim, insanlar Z1 alınır mı? diye konu açtıktan sonra işlemcisine kötü denildiği için kafası karışmış durumda ve bu sadece konu sahipleri bu konuları görüp almaktan vazgeçmiş olan bir çok insan vardır. İşlemciye kötü diyen çok büyük bir kesim yok dediğim gibi sizin isminizi gördüm, Swarcow'un Attackshark videosunu söylemişsiniz izledim fakat Attackshark kötü olduğu için ve Beken işlemci kullandığı için Z1 kötü olmuyor ki? Demek ki Attackshark'ın farklı bir durumu var ve her şey mcu yüzünden olmuyor. Diyeceklerim bu kadar Furylevel'in youtube açıklaması gayet yeterli bence.
ZMcusu sıkıntılı takılma sorunu yapıyor biraz forumda dolaşıp okursanız görürsünüz.
Bahsettiğiniz konuları bulamadım gönderirmisiniz?

Son düzenleme:
Mcu hakkında forumlarda biraz araştırma yaptım, herkes Mcu'nun neden kötü olduğunu söylemiyor direkt işlemciye çöp denilip geçiliyor. Ayrıca Z1'de Mcu'dan şikayetçi/problemi olan kimsenin çıkmadığını biliyorum, eğer çıksa bile Furylevel'in Discord sunucusunda bizzat furylevel ilgilenir ve ilgileniyor da, işte dongle problemi olan birkaç kişi oldu sese girip çözdüler. Furylevel'in Z1 YouTube videosundaki kendi yorumuna bakarsanız bu durumu anlarsınız. Attack Shark sorunlu diye Z1 sorunlu olmuyor hocam. Ayrıca kaliteli derken demek istediğim bu fiyat bandında çok iyi, pili aynı fiyat bandındaki mouse'lardan daha fazla. Başta da dediğim gibi forumlara bakınmıştım ve yeşil sitede işlemciye kötü diyen kişilerden birisi sizsiniz hocam ve birkaç kişi onun dışında kötüleyen başkasını göremedim, insanlar Z1 alınır mı diye konu açtıktan sonra işlemcisine kötü denildiği için kafası karışmış durumda ve bu sadece konu sahipleri bu konuları görüp almaktan vazgeçmiş olan birçok insan vardır. İşlemciye kötü diyen çok büyük bir kesim yok dediğim gibi sizin isminizi gördüm, Swarcow'un Attack Shark videosunu söylemişsiniz izledim fakat Attack Shark kötü olduğu için ve beken işlemci kullandığı için Z1 kötü olmuyor ki? Demek ki Attack Shark'ın farklı bir durumu var ve her şey mcu yüzünden olmuyor. Diyeceklerim bu kadar Furylevel'in YouTube açıklaması gayet yeterli bence.

Bahsettiğiniz konuları bulamadım gönderir misiniz?

Alınmaz vs. denmişti eve geçtiğimdef paylaşırım.

MCU hakkında forumlarda biraz araştırma yaptım, herkes Mcu'nun neden kötü olduğunu söylemiyor direkt işlemciye çöp denilip geçiliyor.

Kötüye kötü derler, daha ne desinler? Önermeyen insanların konusunu aşağı bırakayım hemen:

Neredeyse "furylevel Z1 alınır mı?" adıyla açılan tüm konularda önerilmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kötüye kötü derler, daha ne desinler? Önermeyen insanların konusunu aşağı bırakayım hemen:

Neredeyse "furylevel Z1 alınır mı?" adıyla açılan tüm konularda önerilmiyor.
Attığınız konulardaki kötü diyen kişilerin çoğu aynı zaten bir şeye kötü denilince kötü olmuyor hocam, aynı benim dediğim gibi mcu'ya çöp denilip geçiliyor biraz mantık değil mi? Arkadaş anlat yani neden kötü açıkla o konuya başka insanlarda bakıyor daha sonra kötüye kötü derler daha ne desinler diyorsunuz öyle şeymi olur hocam ozaman bende çıkıp Logitech'in kötü olduğunu söyleyeyim buna inanın. MCU çöp diyip geçmek ne kadar mantıklı ayrıca yazdığım cümleleri okudunuz mu? Aynı şeyleri tekrarlamak istemiyorum, lütfen.

Attığınız konulardaki kötü diyen kişilerin çoğu aynı zaten bir şeye kötü denilince kötü olmuyor hocam yazdığım cümleleri okudunuzmu?
Hocam, MCUnun kendisi kötü olduğu için kötü deniliyor. Boş yere kötü denmiyor.

@worcq Hocamda satın alıp denediği için arkadaşımın deneyimine güvenerek size bunu söylüyorum. Mouse 2 ay içinde takılmalara başlamış.

Çoğu Türk malı gibi bu da kazık bir alet olmuş.

@worcq hocam Furylevel'le iletişime geçtiniz mi?

Hocam, MCUnun kendisi kötü olduğu için kötü deniliyor. Boş yere kötü denmiyor.

@worcq Hocamda satın alıp denediği için arkadaşımın deneyimine güvenerek size bunu söylüyorum. Mouse 2 ay içinde takılmalara başlamış.

Çoğu Türk malı gibi bu da kazık bir alet olmuş.
MCU'ya kötü diyen kişiler sabit hocam zaten birbirleriyle iletişimleride var profillerine baktım, sadece bu kişiler söylüyor MCU'nun kötü olduğunu (Attığınız konularda). Böyle böyle yayılmış biri kötü diyor diğeri de konulara MCU kötü yazıp geçiyor. Ayrıca hala cümlelerimi okumadığınızı düşünüyorum.

MCU'ya kötü diyen kişiler sabit hocam zaten birbirleriyle iletişimleride var profillerine baktım, sadece bu kişiler söylüyor MCU'nun kötü olduğunu (Attığınız konularda). Böyle böyle yayılmış biri kötü diyor diğeri de konulara MCU kötü yazıp geçiyor. Ayrıca hala cümlelerimi okumadığınızı düşünüyorum.
Bence paranoyaklık yapıyorsunuz hocam.

Bence kışkırtmaya falan çalışıyorsunuz insanları burada.
Cümlelerimden bunu mu anlıyorsunuz ? :rofl: Bir şey anlatıyorum fakat anlattıklarımı dinlemeyip siz(lerin) bildiğinizin üzerinden gidip hala aynı yorumu atıp ondan sonra bana laf sallamaya başlıyorsunuz. Paranoyak ve kışkırtmakla olayın bir alakası olduğunu görmüyorum. Sırf bu hareketleriniz siz insanları kışkırtıyorsunuz. Ben bir şey söylüyorum siz bunun aksini iddia ediyorsunuz neden aksini iddia ettiğiniz hakkında yorum yapmıyorsunuz burada fikir tartışıyoruz anlatın konuşalım yanlışlarımızı doğrularımızı görelim amacım kimseyi kışkırtmak falan değil üslubunuz yanlış. Gerçi niyetiniz fikir tartışmak gibi değilde neyse Mouse hakkında fikrinizi belirtirseniz yanıt vereceğim. İyi sosyaller.