Mcu hakkında forumlarda biraz araştırma yaptım, herkes Mcu'nun neden kötü olduğunu söylemiyor direkt işlemciye çöp denilip geçiliyor. Ayrıca Z1'de Mcu'dan şikayetçi/problemi olan kimsenin çıkmadığını biliyorum, eğer çıksa bile Furylevel'in Discord sunucusunda bizzat furylevel ilgilenir ve ilgileniyor da, işte dongle problemi olan birkaç kişi oldu sese girip çözdüler. Furylevel'in Z1 YouTube videosundaki kendi yorumuna bakarsanız bu durumu anlarsınız. Attack Shark sorunlu diye Z1 sorunlu olmuyor hocam. Ayrıca kaliteli derken demek istediğim bu fiyat bandında çok iyi, pili aynı fiyat bandındaki mouse'lardan daha fazla. Başta da dediğim gibi forumlara bakınmıştım ve yeşil sitede işlemciye kötü diyen kişilerden birisi sizsiniz hocam ve birkaç kişi onun dışında kötüleyen başkasını göremedim, insanlar Z1 alınır mı diye konu açtıktan sonra işlemcisine kötü denildiği için kafası karışmış durumda ve bu sadece konu sahipleri bu konuları görüp almaktan vazgeçmiş olan birçok insan vardır. İşlemciye kötü diyen çok büyük bir kesim yok dediğim gibi sizin isminizi gördüm, Swarcow'un Attack Shark videosunu söylemişsiniz izledim fakat Attack Shark kötü olduğu için ve beken işlemci kullandığı için Z1 kötü olmuyor ki? Demek ki Attack Shark'ın farklı bir durumu var ve her şey mcu yüzünden olmuyor. Diyeceklerim bu kadar Furylevel'in YouTube açıklaması gayet yeterli bence.
Bahsettiğiniz konuları bulamadım gönderir misiniz?