Glorious Model D Pro alınır mı?

Bütçe
2000 TL
Furylevelde kendi kanalında Attackshark x3teki ile aynı mcuyu kullandığını fakat bunun farklı uzantılı bir modelini kullandığını belirtti ne kadar doğru bilinmez. MCUlarda her zaman sorun çıkacak diye bir şey yok sorun çıkması için birsürü faktör var. Bu adam belli ki işini bilen biri ona lafım yok. Furylevel'in en büyük şansı daha küçük bir üretici olduğu için sorunlar çıktıkça bunları çözme hızı köklü markalara göre hızlı olacaktır ama ona gelene kadar kaç farklı patch çıkacağı belli değil. Deluxlerde Lod ayarı ile takılma sorunu çözülebiliyor gerek fiyat gerek kutu içeriği olarak m800 pro bence şu an daha mantıklı. furylevel z de birkaç patch sonra alınabilir duruma gelecektir kanımca.

MCUlarda her zaman sorun çıkacak diye bir şey yok sorun çıkması için birsürü faktör var.
Bende mesajlarımda binevi bundan bahsettim hocam Furylevel'in açıklamasına bakın diye orada faktörleri açıkladı zaten, şahsen ben Z1'de ciddi bir sorun olduğunu görmüyorum ve Furylevel'in çözeceği bir sorun yok ki çözsün. M800 Pro hakkında yorumunuza katılmamakla birlikte teşekkür ediyorum.

Furylevelde şu an için bir sorun olmayabilir ama mouse yaygınlaştıkça kullanıcısı arttıkça farkına varılacak hususlar bunlar. Ayrıca şunu da söyleyeyim M800'ün kullandığı MCU yüksek ihtimalle daha kötü çünkü M820ler Broadcom MCU kullanıyor kodları birbirine yakın. Ama M800 yine yakın mesafede oldukça sorun yaratmıyor veya lod ayarıyla çözülüyor. Furylevel şu an için de alınabilir hatta.

M800 Pro'nun belirttiği hiçbir şey düzgün gitmiyor incelediğimde işlemcisi belirtilmiyor, makro tuşlarında switch yerine tuş var, gıcırdaması mevcut, sitelerde belirtildiği ağırlıktan daha fazla. Bu gibi şeyler mevcut, Z1 şu an kablosuz mouse'lar arasında yeri çok iyi fiyatı da pek uygun. Ayrıca bu kadar çok düşünmeye gerek yok ve bu mouse'u kötülemenin bir anlamı yok, şu an piyasada 1300-1400 civarlarında başka alınabilecek bir kablosuz mouse var mı ki? Bi nebze beni anlamanıza çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…