Markdalukas

Uzman
Merhaba iyi günler.
Geçen hafta Hepsiburada üzerinden betaplus (Gaming.Gen.TR) satıcısından Glorious Model O 2 Pro 1K satın aldım. Ürün bana ulaştığında koruma etiketleri açılmamış, sağlam durumdaydı. Ürünü açtığımda içinde kablosunun olmadığını fark ettim ve Hepsiburada'dan eksik parça talebi oluşturdum. Satıcı kendisine ürünlerin kapalı kutu geldiğini ve elinde herhangi bir fazladan kablo bulunmadığını ileterek reddetti ve ürün otomatik olarak iadeye düştü. Şu andan sonra nasıl bir yol izlemem gerekiyor? İade edince ürünün parçasının eksik olması sebebiyle satıcının iademi reddetme gibi bir ihtimali var mı ne yapmalıyım?

Ürünün kablosu, farenin bulunduğu yerin altındaki yerde bulunuyor. Oraya da baktınız mı?
Kutuyu altına üstüne getirdim maalesef bulamadım.

1746887637658.webp

benden önce başkasının alıp jelatinleri sıcak havayla söküp alacağını iade etmesi gibi bir ihtimal olabilirmi? çünkü skatezlerin altındaki mavi koruma bantları da sökülmüş ve direkt mouseun kutusuna atılmış şekildeydi.

Benden önce başkasının alıp jelatinleri sıcak havayla söküp alacağını iade etmesi gibi bir ihtimal olabilir mi? Çünkü skatezlerin altındaki mavi koruma bantları da sökülmüş ve direkt farenin kutusuna atılmış şekildeydi.

Mavi koruma bandı yoksa o ürün sıfır ürün değildir zaten, muhtemelen dediğiniz gibi yapmışlar o zaman. İade olması daha mantıklı olur, boş verin.

Sizce iadeyi kabul etmeme gibi bir ihtimalleri var mı acaba? Bir de bu bütçede önereceğiniz mouse olur muydu? Siyah ve deliksiz olması önemli.

Son düzenleyen: Moderatör: