Merhaba. WT-5 mouse pad kullanıyorum ve çok kirlendi, leke yapıyor. İnternetten araştırdım; çamaşır tozu ile yıkadım. Halen beyaz lekeler geçmedi. Nasıl temizlerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. WT-5 mouse pad kullanıyorum ve çok kirlendi, leke yapıyor. İnternetten araştırdım; çamaşır tozu ile yıkadım. Halen beyaz lekeler geçmedi. Nasıl temizlerim?
GMS WT-5 mouse pad'inizi temizlemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Malzemeleri hazırlayın:
- Ilık su
- Hafif sıvı bulaşık sabunu veya el sabunu
- Yumuşak bir sünger veya bez
- Temiz su
- Bir kova veya büyük bir kap

2. Mouse pad'i ıslatın:
- Öncelikle mouse pad'inizi ılık suyla doldurulmuş bir kaba yerleştirin veya bir yere koyarak üzerine ılık su dökün. Bu, yapışkan lekelerin yumuşamasına yardımcı olacaktır.

3. Sıvı sabunu uygulayın:
- Hafif sıvı bulaşık sabununu mouse pad'inizin yüzeyine nazikçe uygulayın. Bulaşık sabunu leke çıkarma konusunda etkilidir ve yüzeye zarar vermez.

4. Nazikçe Ovalayın:
- Yumuşak sünger veya bezle mouse pad’inizi nazikçe ovalayın. Sert fırçalar kullanmaktan kaçının, çünkü bu mouse pad'in yapısına zarar verebilir.

5. Durulama:
- Mouse pad’inizi yeterince temiz suyla durulayın. Herhangi bir sabun kalıntısının kalmadığından emin olun. İyi durulanmadığı takdirde, sabun kalıntıları lekelerin devam etmesine neden olabilir.

6. Kuruma:
- Mouse pad'inizi düz bir yüzeye serin ve doğrudan güneş ışığından uzak tutarak doğal yolla kurumasını bekleyin. Islakken katlamaktan veya sıkmaktan kaçının.

7. Kontrol:
- Kuruduktan sonra mouse pad'inizi kontrol edin ve gerekirse tekrar aynı işlemi uygulayın.

Bu adımlar, mouse pad’inizin temizlenmesine yardımcı olmalıdır. Eğer beyaz lekeler hala geçmiyorsa, özellikle lekenin türüne bağlı olarak, ürünün üreticisi ile iletişime geçmek de faydalı olabilir.