- Makaleler
- 3
Daha alfa sürümünde, ne bekliyordun ki?Umarım şu anki halinden baya geliştirirler. Çünkü erkenden denedim ve beğenmedim açıkcası.
Daha alfa sürümünde, ne bekliyordun ki?Umarım şu anki halinden baya geliştirirler. Çünkü erkenden denedim ve beğenmedim açıkcası.
Değiştirdim kolaylıkla, bir sorun olmadı. Pictures klasöründen resim seçtim.Ayarlardan kullanıcı avatarı değiştirmeyi dener misin? Listeden değil de resim dosyası seçerek. Bende çalışmıyor, acaba dağıtımdan mı kaynaklı. Fedora 42.
Değiştirdim kolaylıkla, bir sorun olmadı. Pictures klasöründen resim seçtim.
Şimdilik birazcık kötü duruyor ve karmaşık.
Daha alfada aslanlarım, hele sakin olun. Beta bile değil, alfa. Daha çok gelişecek, değişecek. Son alfa sürümü çıktı, bundan sonra betaya geçecekler. Asıl tam sürüme çok var daha.
Hocam scale yaparak denediğiniz zaman nasıl oluyor?Ben hiçbir seferinde alışamıyorum GNOME'a. En büyük sebeplerinden biri de ekran çözünürlüğüm. 1366x768 ekranım olduğundan dolayı hem kutucuklar kocaman, hem de içindeki ikonlar küçücük.
%75 gibi ayarlarda da renkler çamurlaşıyorHocam scale yaparak denediğiniz zaman nasıl oluyor?
Ben de 4060 Ti kullanıyorum. Wayland ile çok güzel çalışıyor. Çift monitör de kullanıyorum. Çok başarılı. Hatta Gamescope'ta çalıştırıyorum. Sınırlı özellikleri GameScope'un ama sanal çözünürlük ve pencere optimizasyonları aşırı iyi çalışıyor.GNOME seven aslanlari MATE'ye bekliyorum, sadeligin ve basitligin asil tanimina. 2 senelik bir ugrasin sonunda NVIDIA surucusuyle ve cift monitorle beraber calistirdiktan sonra ozellikle ne kadar ozledigimi hatirladim. Dusunun Cinnamon denedim ama bu kadar asla keyif veren ve sade bir masaustu ortami yok ya.
Eki Görüntüle 144079
.Standarda cok yakinim aslinda, Ambient-MATE-Dark kullaniyorum tema olarak, Ubuntu MATE 20.04 goruntusunu yakalamak amacim. Light kullaninca dedigin gibi cok ic acici bir goruntuye sahip oluyor ama boylesini daha cok seviyorum, bana daha cok hitap ediyor.Ben de 4060 Ti kullanıyorum. Wayland ile çok güzel çalışıyor. Çift monitör de kullanıyorum. Çok başarılı. Hatta Gamescope'ta çalıştırıyorum. Sınırlı özellikleri GameScope'un ama sanal çözünürlük ve pencere optimizasyonları aşırı iyi çalışıyor.
Hocam bir de siz mi yaptınız bilmiyorum ama Mate ortamı karmaşık ve eski duruyor biraz. Normalde biraz daha iç açıcı dururdu Mate, ne yaptınız?.