GNOME tema değiştirilemiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KrulTer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 297
  • Etiketler Etiketler
    gnome tema

KrulTer

Uzman
Bu konularda yeniyim maruz görün. GNOME yükledim, User Themes eklentisi kurdum ve ana dizine. Themes klasörü oluşturup temayı içine attım. Fakat hiçbir türlü gnome tweak üzerinden tema değişmiyor, sadece ön tanımlı yazıyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konularda yeniyim maruz görün. GNOME yükledim, User Themes eklentisi kurdum ve ana dizine. Themes klasörü oluşturup temayı içine attım. Fakat hiçbir türlü gnome tweak üzerinden tema değişmiyor, sadece ön tanımlı yazıyor. Ne yapmalıyım?
Themes değil de "themes" mi dosya adı? Linux büyük-küçük harflere duyarlı.

Home Dizinine gizli olarak klasör açman gerekiyor.
.themesbaşına nokta ekleyip dene.

Home Dizinine gizli olarak klasör açman gerekiyor.
.themesbaşına nokta ekleyip dene.
Öyle yazmıştım zaten de olmuyor
Buraya at dosyaları. "/usr/share/themes"
Attım hala aynı.
Extensions uygulamasını kurup User Themes eklentisini aktifleştirdiniz mi?
Geç cevap verdim kusura bakmayın, evet açık hocam.

İkonlar: /usr/share/icons
Temalar: /usr/share/themes
İzin uyarısı alacaksınız, terminal üzerinden atınız.

NWG-Look yazılımını indirip, oradan değiştirmeyi dener misiniz? Bir de ikon paketi dosyasını tema dosyalarına atmaya çalışıyor olabilir misiniz? Ve hangi tema paketini indirdiniz? Link verebilir misiniz?

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt