Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?Aynı zamanda herkes Arch kullanmalı diye bir videosu var. Onu da izleyin.Yusuf'un Arch kullanmayın diye de videosu var. Aktif abonesi ve katıl destekçisiyim şu an Arch kullanıyor kendisi.
Mehmet Can Vardar
Başarılı
Konu hangi ara bu adamın hangi OS'i kullandığına geldi? Hiç kimsenin kendi fikri yok mu da birbirlerine sebep sunmak yerine video atıp duruyorlar?
Konu içerisinde sadece video atan kişi ben olduğum için üstüme alınıyorum bu mesaj için. Konu içerisinde Manjaro hakkında olumsuz bir görüşten bahsedildiği için konuya istinaden Yusuf İpek'in Manjaro hakkında düşündüğü olumsuz düşüncelerin bulunduğu videoyu ilettim. Kişisel olarak ilgili dağıtıma herhangi bir kullanmayın vs gibi bir görüşte bulunmadım.
Video atmasa da video ismi veren bir kişi daha vardı.Konu içerisinde sadece video atan kişi ben olduğum için üstüme alınıyorum bu mesaj için.
Attığınız video ile alakalı doğrudan bir açıklama yapmadım ancak sadece karşıt görüş sunmak için video atılmasını eleştirdim. Maddeleri elle yazabilirsiniz.
Ek olarak bir YouTuber'ın videoları kaynak olamaz. YouTuber'lar izlenme kaygısındadır, yanlı veya zamana göre içerik hazırlayabilirler, clickbait yapabilirler, dürüst olmayabilirler. Bunları bu adam için söylemiyorum, pek izlemediğim için yorum yapmıyorum ancak çoğu YouTuber bunları yapıyor ve YouTube bilgi sunmak için doğru bir platform değil.
Mehmet Can Vardar
Başarılı
Video atmasa da video ismi veren bir kişi daha vardı.
Attığınız video ile alakalı doğrudan bir açıklama yapmadım ancak sadece karşıt görüş sunmak için video atılmasını eleştirdim. Maddeleri elle yazabilirsiniz.
Ek olarak bir YouTuber'ın videoları kaynak olamaz. YouTuber'lar izlenme kaygısındadır, yanlı veya zamana göre içerik hazırlayabilirler, clickbait yapabilirler, dürüst olmayabilirler. Bunları bu adam için söylemiyorum, pek izlemediğim için yorum yapmıyorum ancak çoğu YouTuber bunları yapıyor ve YouTube bilgi sunmak için doğru bir platform değil.
Haklısınız, bir video baz alınarak bir dağıtım gömülemez ancak videoyu atma sebebim konu içerisinde belirtilen "Araştırın, ne demek istediğimi anlarsınız." cümlesine istinadendi. Daha önce ben de Manjaro dağıtımını kullandım, önceden gerçekten güzel bir deneyim sağlıyordu ancak yakın zamanlarda kullandığımda çökme gibi bazı problemlerle karşılaştım gerçi bu benim cihazımdan kaynaklı da olabilir tam bilmiyorum ama, Arch tabanlı Manjaro'ya göre daha iyi deneyim sağlayan dağıtımlar da var. Dediğim gibi bu dağıtımı gömmüyorum şu an kullanıcı kullanıp kendisi belirlemeli uygun olup olmadığını.
Aynı zamanda herkes Arch kullanmalı diye bir videosu var. Onu da izleyin.
Herkes Firefox kullanmalı da diyordu. Artık önermiyor. Fikirler değişebilir bunu belirttim bir şeyi övmedim. Profil fotoğrafını bile Fedora yapabilecek kadar fanatiksen seninle tartışmak bile yanlış olur. Ben sadece video örneğinin hatalı yorumlanabileceğini anlatmaya çalıştım. Tartışmaya dahil değilim.
Linux dağıtım fanatiği de ilk defa görüyorum, zira ortaya çıkış amacı zaten çeşitliliği artırıp tekeli ortadan kaldırmak.
Herkes Firefox kullanmalı da diyordu. Artık önermiyor. Fikirler değişebilir bunu belirttim bir şeyi övmedim.
Fikir değişikliğinden değil Firefox gizlilik politikalarından dolayı yorum yapıyor. Yani adam Firefox'u değil gizliliğini övüyor'du'. Artık övmüyor çünkü o da ortadan kalktı. Konudan alakasız ama değişen fikirleri değil politikalar.
Fikir değişikliğinden değil Firefox gizlilik politikalarından dolayı yorum yapıyor. Yani adam Firefox'u değil gizliliğini övüyor'du'. Artık övmüyor çünkü o da ortadan kalktı. Konudan alakasız ama değişen fikirleri değil politikalar.
Fikrin her koşul aynıyken değişiyorsa orada zaten sıkıntı vardır ya. Sonuçta bir şeyler iyileşiyor ve kötüleşiyor. Bunun sonucunda da insanın fikri değişiyor. Asıl olay zaten bir şeyi mutlak olarak yasaklamak, kaldırmak ve kesin kanıya varılması. Konu sahibi de daha ilk mesajından bu yanlışa düşmüş.