ASchopenhauer
Çalışkan
Ciddi mi bu?Eki Görüntüle 165075
Sade Gruvbox temalı Linux Mint BSPWM.
Hangi Linux dağıtımı bu?
Debian 13 + GNOME.
Hocam masaüstünüzde hangi eklentileri veya config'leri kullanıyorsunuz? GNOME kullanmak istiyorum ama mobil görünüşünden dolayı kullanamıyorum, böyle bir şey çok hoş gözüküyor cidden.
Şunun altında eklentiler var. Eklenti ayarlarını değiştirip halledersin diye tahmin ediyorum.Hocam masaüstünüzde hangi eklentileri veya config'leri kullanıyorsunuz? GNOME kullanmak istiyorum ama mobil görünüşünden dolayı kullanamıyorum, böyle bir şey çok hoş gözüküyor cidden.
Elinize sağlık, rasyonel bir sebep bulamasamda Debian'ın yeri hep ayrı oldu bendeŞunun altında eklentiler var. Eklenti ayarlarını değiştirip halledersin diye tahmin ediyorum.
Aktif olarak kullandigim yazilimlari paylasmak istedim. Ozgur yazilim olup olmamasi benim icin cok onemli degil, islevsel bulduklarimi kullanıyorum.
Dagitim: Debian 12 Stable - GNOME 43 - Wayland.
- Audacious: Muzik oynatma yazilimi. Digerleri kadar saçma olmadigi icin tercih ediyorum.
![]()
- Bulk Rename: Dosyalari toplu olarak isimlendirmeme yariyor.
![]()
- CoolerControl: Sistemdeki sicaklik ve kullanim oranlarini raporluyor. Servis olarak otomatik calistigi icin gecmisi de gorebiliyorum. Ayrica uyumlu cihazlarda fan kontrolu de...
- Dark Raiden
- gnome eklentileri gnome extensions linux linux programları linux uygulama
- Forum: GNU/Linux
Eski forumda da rehber yazmıştım ama onun videolu hali Techolay'a gelecek.
Bende de aynı gerçekten. Ne kadar çok hata verse de çok seviyorum.Elinize sağlık, rasyonel bir sebep bulamasamda Debian'ın yeri hep ayrı oldu bendeLogosu bile mutlu ediyor.