Lütfen bunu nasıl yaptığını bana söyle. Gnome'un sakatlıkları yüzünden bıraktım, KDE arayüzü kanser. Bu süper. Hadi söyle. Nasıl yaptın?
Global tema olarak WhiteSur-dark kurdum sonra panel boyutlarıyla biraz oynadım, masaüstüne saat widget'ı koydum bir de Wallpaper Engine kurdum arka plan için, öyle çok bir şey de yapmadım aslında.

Global tema olarak WhiteSur-dark kurdum sonra panel boyutlarıyla biraz oynadım, masaüstüne saat widget'ı koydum bir de Wallpaper Engine kurdum arka plan için, öyle çok bir şey de yapmadım aslında.
1776626675647.webp

Oldu gibi.

Hocam videolar çok sarıyor eline sağlık yeni izlemeye başladım da şey soracağım, GNOME da bu kadar eklenti kurunca lag olmuyor mu sistemde? Ben ne zaman 10'dan fazla yüklersem fare arada takılıyor ya da üst bardan bir şeyler seçince sistem donuyor bir saniye.

Fedoradan sonra CachyOs geçtim daha stabil ve eski sistemimde gayet hızlı çalışıyor windows 10 dual boot ile kullanıyorum gayet memnunum :thumbsup:

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü_20260421_014509.webp
    Ekran Görüntüsü_20260421_014509.webp
    1,1 MB · Görüntüleme: 103
  • Ekran Görüntüsü_20260421_014529.webp
    Ekran Görüntüsü_20260421_014529.webp
    1,3 MB · Görüntüleme: 97
Hocam videolar çok sarıyor eline sağlık yeni izlemeye başladım da şey soracağım, GNOME da bu kadar eklenti kurunca lag olmuyor mu sistemde? Ben ne zaman 10'dan fazla yüklersem fare arada takılıyor ya da üst bardan bir şeyler seçince sistem donuyor bir saniye.
1776784006519.webp

Bende bu eklentiler kurulu herhangi bir problem yaşamıyorum hocam. Kullandığınız dağıtım veya eklentilerle bağlantılı büyük ihtimalle. Çok teşekkür ederim ayrıca. <3

Eki Görüntüle 231776

Her ne kadar Windows sever birisi olsam da Catchy ile bir kez daha Linux dünyasına dönüyorum. Geçmişte bir sürü popüler distroyu denemiş biri olarak şu an izlenimim oldukça olumlu.

1777631972396.webp

Maalesef Catchy OS'da kopma, zayıf bağlantı gibi yoğun wifi sorunları yaşadım ve ne yaptımsa çözemedim sonrasında Windows'a döndüm. 1 hafta önce Ubuntu 26.04 kurdum. Şu an oldukça memnunum. Her şeyim stabil ve sorunsuz çalışıyor. Kernelin yeni olması da bir avantaj. Tavsiye ederim.