Detaylar
Kim cevapladı?Spydea
Yetkin
- Makaleler
- 1
Başlat menüsünün blur desteği olsa tam olacak ya.
Yeni Debian kurulumu ama temalarim vs ayni.
www.technopat.net
Rehber: GNOME Özelleştirmelerim
Bu rehberi uyguladiginizda yaklasik olarak boyle bir gorunum elde edeceksiniz: Arch gibi salise basi guncelleme alan bir dagitimda bu kadar eklenti illa sorun yapacaktir. Ben Debian'dayim. Wayland yerine X11 kullaniyorsaniz Wayland uyumlulugu icin belirttigim adimlari atlayin. GNOME...
macOS ile Windows 11'in çocuğu olmuş hocam.Yeni Debian kurulumu ama temalarim vs ayni.
Eki Görüntüle 63383
Eki Görüntüle 63384
Bu rehberi uyguladiginizda yaklasik olarak boyle bir gorunum elde edeceksiniz: Arch gibi salise basi guncelleme alan bir dagitimda bu kadar eklenti illa sorun yapacaktir. Ben Debian'dayim. Wayland yerine X11 kullaniyorsaniz Wayland uyumlulugu icin belirttigim adimlari atlayin. GNOME...www.technopat.net
The Shorekeeper
Üstün
Yeni Debian kurulumu ama temalarim vs ayni.
Eki Görüntüle 63383
Eki Görüntüle 63384
Bu rehberi uyguladiginizda yaklasik olarak boyle bir gorunum elde edeceksiniz: Arch gibi salise basi guncelleme alan bir dagitimda bu kadar eklenti illa sorun yapacaktir. Ben Debian'dayim. Wayland yerine X11 kullaniyorsaniz Wayland uyumlulugu icin belirttigim adimlari atlayin. GNOME...www.technopat.net
Font değiştirmeyi düşünürsen Fira Sans Book güzel oluyor.
Fontumdan çok memnunum. Telefona da ayarladım.Font değiştirmeyi düşünürsen Fira Sans Book güzel oluyor.
İstediğimiz özelliği veya rengi uygulayabiliriz menüye, eklenti (arcmenu) hepsine imkan veriyor.
The Shorekeeper
Üstün
Arch Linux - Sway.
Kanuni Jedi Suleyman
Yetkin
Windows yazı tiplerini ablamın laptop'undan kopyaladım ve bazı yerlerde çok güzel ve hatta bazen Windows gibi görünüyor.