Geraltın kılıcı
Üstün
Sway'ın oyun performansı nasıl?
Sway'ın oyun performansı nasıl?
Yani zaten tiling WM kullandigimdan wpyi sadece acarken goruyorum o sebeple pek mevzu gibi gelmedi
Pek fark yasamadim kendi donanimimda Kwin ya da Mutter'a karsi. Ikisi arasinda da fark yasamadim oyle de ama o ayri konu : p
Zaten ah LXDE kurdum oyunlarda ucuyor GNOME cok agir desktop oyunlarim kasiyor diye bir şey yok. DE'ler ve VM'ler arasi performans farki oldukca az. Her şey hafif Linux'ta.Pek fark yasamadim kendi donanimimda Kwin ya da Mutter'a karsi. Ikisi arasinda da fark yasamadim oyle de ama o ayri konu: P
Guzel WM, setupu da kolay, seve seve kullanıyorum.
Hocam OpenBox'da ortalama 5-6 FPS artmıştı. Bu sebeple sordum.Zaten ah LXDE kurdum oyunlarda ucuyor GNOME cok agir desktop oyunlarim kasiyor diye bir şey yok. DE'ler ve VM'ler arasi performans farki oldukca az. Her şey hafif Linux'ta.
Bende hic fark yok. Konfigurasyonunla alakalidir senin durum.Hocam OpenBox'da ortalama 5-6 FPS artmıştı. Bu sebeple sordum.
En fazla 512 MB daha fazla RAM yer, o da maksimum.Zaten ah LXDE kurdum oyunlarda ucuyor GNOME cok agir desktop oyunlarim kasiyor diye bir şey yok. DE'ler ve VM'ler arasi performans farki oldukca az. Her şey hafif Linux'ta.
Wine resmi olarak Wayland destegini hala getiremedigi icin belki bi nebze fantastik bir donanim kombinasyonunda normal olabilir.Hocam OpenBox'da ortalama 5-6 FPS artmıştı. Bu sebeple sordum.
Kompozitoru full ekranda da acik calisan bir DE kullaniyorsa olabilir aslinda.Bende hic fark yok. Konfigurasyonunla alakalidir senin durum.
Bende hiç fark yok. Konfigurasyonunla alakalidir senin durum.
Yani o konfigurasyonla alakali bir durum.Kompozitoru full ekranda da acik calisan bir DE kullaniyorsa olabilir aslinda.
OpenBox ve Wayland ne alaka?Wine resmi olarak Wayland destegini hala getiremedigi icin belki bi nebze fantastik bir donanim kombinasyonunda normal olabilir.