Bilgisayarım olmadığı için (olsa da Steam'deki oyunları oynatmadığı için) hiç Steam kullanmadım. 4070'li laptop alana kadar. Epic ile direk Steam'de 8 bin TL tutan oyunları Epic'ten 2500 TL'ye almıştım. Epic daha sade geliyor Steam'e alışamadım. (arayüz değişti ise bilmiyorum, PC gene yok.)

Sana şöyle söyleyeyim, sırf Witcher 3 başarımlarını tamamlamak için gider Steam'den alırım. Böyle küçük takıntılarım vardır, Epic'te bazı oyunların başarımları yok, arayüzü çok sinir bozucu, Steam bu konuda zirve, fiyatlar tabii Epic'te daha uygun olabiliyor.

Sana şöyle söyleyeyim, sırf Witcher 3 başarımlarını tamamlamak için gider Steam'den alırım. Böyle küçük takıntılarım vardır, Epic'te bazı oyunların başarımları yok, arayüzü çok sinir bozucu, Steam bu konuda zirve, fiyatlar tabii Epic'te daha uygun olabiliyor.

Başarıları tamamlamak gibi bir derdim olmadığı için Epic tercihim. Sizin durumda Steam daha mantıklı. Ama ne bileyim sırf RDR 2 basarim almak için 3/4 kat fiyat ödemek saçma mesela. God of War mesela 300TL Steam'de 2 3 katı. Ben normal bir oyuncuyum keyfime bakarım.

Başarıları tamamlamak gibi bir derdim olmadığı için Epic tercihim. Sizin durumda Steam daha mantıklı. Ama ne bileyim sırf RDR 2 basarim almak için 3/4 kat fiyat ödemek saçma mesela. God of War mesela 300TL Steam'de 2 3 katı. Ben normal bir oyuncuyum keyfime bakarım.

Oyununa göre değişir. Mesela Witcher 3'ü RDR 2'den daha fazla seviyorum, at mekanikleri inanılmaz derece kabız olsa da. RDR 2'yi birkaç kez bitirmedim Witcher'ı bitirdim. Her oyun için başarım yapmam tabii RDR dahil ama Witcher 3 için yapıyorum oyunu sevmekle alakalı biraz.