God of War alınır mı?

Ben çok sevmemiştim ama genelde seviliyor, denemeye değer.

Ucuz hikayeli bir oyun, tavsiye etmem.

Yapmayın hocam, hikayesini sevmemiş olabilirsiniz fakat 300-400TL için fazlasıyla kaliteli bir oyun.

Steam'de şu an Horizon Zero Dawn bile 1600TL, hadi o yine ortalama üstü bir oyun, b*ktan hallice MW3 bile 2000TL.

GOW bu fiyatı kesinlikle hakediyor.

Son düzenleme:
Playstation sahibiyken bile arkadaşların aşırı ısrarcı ve hypelamaları sonrası yine de satın alıp oynamak istediğim bir oyun olamamıştı GoW serileri. Fiyatını uygun buluyorsanız alıp deneyimleyin tabi.

Hack and slash türünde Ninja Theory'nin Heavenly Sword oyunu bana daha ilginç gelmişti. Dönemin GoW serileri bana linear gelirken Heavenly Sword ilerleyiş ve oynanış açısından daha değişik geliyordu, belki hafızam beni yanıltıyordur.

Koleksiyon için bile kütüphaneme eklemeyeceğim bir oyundur GoW ama yine de size tecrübe etmenizi söyleyebilirim. (Diğer Sony oyunlarının çoğuna sahip olarak söylüyorum.)

Hocam, orijinal üçlemeden mi bahsediyorsunuz?

Hocam, orijinal üçlemeden mi bahsediyorsunuz?
Evet.

2018 yapım ile orijinallerin bir alakası olmadığını biliyorum ama geçmişten beri sevmediğim bir seri olduğu için de hala oynamaya yeltenmedim.

Evet.

2018 yapım ile orijinallerin bir alakası olmadığını biliyorum ama geçmişten beri sevmediğim bir seri olduğu için de hala oynamaya yeltenmedim.
Orijinal üçlemenin yeri bende çok ayrıdır, özellikle 1. oyun PS2'de oynadığım ilk oyunlardan biri olduğu için, ama geçenlerde GOW3 remastered oynadım ve sıkıntıdan patladım açıkcası.

Objektif olmak gerekirse çok sığ bir oynanışa sahip, bunun yüzünden oyunu tekrar bitiremeden sildim. Bazı şeyler anılarda güzelmiş onu öğrendim.

Yine de ön yargılı davranmayın, yeni seriye bir ara göz atın derim.

Son düzenleme:
Kesinlikle alınır, tavsiye ederim. Kitabını da okumuştum, kitabı da güzeldi. Basit Indie oyunlar bile 500-1000 TL aralığındayken böyle bir oyunu almamak hata olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…