Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Ortak hesaba 90₺ ödenir mi abi ya tamam korsan karşı olanlar olabilir ama bunun korsandan hiçbir farkı yok. Buna 90₺ verilmez.O kadar para bile vermene gerek yok çok kez alışveriş yaptığım siteyi tavsiye ederim. God Of War | Oyuncustore - Ucuz Oyun Adresi
Ucuz hikaye+ çok basit bir oyun tasarımı olan bir oyun. Savaş mekanikleri göze hoş geliyor ve yapması zevkli ama "level design" konusu dualsense kolunu eline alan herkesin anlayıp yapabileceği basitlikte yapılmış üstüne yetmiyormuş gibi daha herhangi bir puzzle'yı inceleyemeden "hmm bunu böyle böyle yapmalıyım" "hmmm buradaki neymiş" diye ipuçları yağdırmaya başlıyorlar. Oyun seni resmen oynatıyor...
Almak isteyen arkadaşlar için 320₺ gibi komik bir fiyata buradan alabilir, ben aldım gayet güvenilir kod otomatik geliyor şu an inmesini bekliyorum yorum yapan herkese teşekkür ederim.
www.kabasakalonline.com
God of War Satın Al - God of War Steam CD Key Satın Al
God of War satın al, efsaneleşmiş evrene adım at. God of War Steam CD Key Kabasakal Online'da. Üye ol, God of War al.
Hocam, itemsatış gibi sitelerde öyle oyun hesaplarını 25 tl'ye satıyorlar bilginize.