3164

Çalışkan
Arkadaşlar daha önce boss kesmeli vs. bir oyun oynamadım ama RPG türünü de çok severim. PlayStation oyunlarına da bayağı güveniyorum, çok seveni de var bir yerden sonra sıkıyor diyeni de var. Ben yine de bir şans vermek istiyorum, şu an Steam-Key olarak ₺300-400 arasına bulunuyor, ne diyorsunuz, alınır mı?

Arkadaşlar daha önce boss kesmeli vs. bir oyun oynamadım ama RPG türünü de çok severim. PlayStation oyunlarına da bayağı güveniyorum, çok seveni de var bir yerden sonra sıkıyor diyeni de var. Ben yine de bir şans vermek istiyorum, şu an Steam-Key olarak ₺300-400 arasına bulunuyor, ne diyorsunuz, alınır mı?
Hack-Slash türünün en iyi örneklerindendir. Bu fiyata kaçmaz hocam.

En sevdiğim oyun kesinlikle al ilk 5 saat bu nasıl oyun diyorsun sonra bayılarak oynuyorsun 100 farklı skill kombinasyonuyla boss kesiyorsun hikayesi güzel kesinlikle alınır.

2000TL'ye MW3 gibi rezil oyunların satıldığı bu zamanda, 300-400'e GOW bedava. Daha fazla açıklamaya gerek bile yok, her halükarda alınır.

Kesinlikle oynanır. Evreni, hikayesi, karakter geliştirmesi vs. özelliklerini çok iyi yapmışlar. Şans verilecek oyunlardan bir tanesidir.