Arkadaşlar daha önce boss kesmeli vs. bir oyun oynamadım ama RPG türünü de çok severim. PlayStation oyunlarına da bayağı güveniyorum, çok seveni de var bir yerden sonra sıkıyor diyeni de var. Ben yine de bir şans vermek istiyorum, şu an Steam-Key olarak ₺300-400 arasına bulunuyor, ne diyorsunuz, alınır mı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Hack-Slash türünün en iyi örneklerindendir. Bu fiyata kaçmaz hocam.Arkadaşlar daha önce boss kesmeli vs. bir oyun oynamadım ama RPG türünü de çok severim. PlayStation oyunlarına da bayağı güveniyorum, çok seveni de var bir yerden sonra sıkıyor diyeni de var. Ben yine de bir şans vermek istiyorum, şu an Steam-Key olarak ₺300-400 arasına bulunuyor, ne diyorsunuz, alınır mı?
Ben satın almadan oynamıştım. Güzel oyun, tavsiye ederim.
2000TL'ye MW3 gibi rezil oyunların satıldığı bu zamanda, 300-400'e GOW bedava. Daha fazla açıklamaya gerek bile yok, her halükarda alınır.Arkadaşlar daha önce boss kesmeli vs. bir oyun oynamadım ama RPG türünü de çok severim. PlayStation oyunlarına da bayağı güveniyorum, çok seveni de var bir yerden sonra sıkıyor diyeni de var. Ben yine de bir şans vermek istiyorum, şu an Steam-Key olarak ₺300-400 arasına bulunuyor, ne diyorsunuz, alınır mı?
Baltalı kel adamla kasap işlettiğin bir oyundur kendisi.
300 liraya bedava diyebilirim.
300 liraya bedava diyebilirim.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Kesinlikle oynanır. Evreni, hikayesi, karakter geliştirmesi vs. özelliklerini çok iyi yapmışlar. Şans verilecek oyunlardan bir tanesidir.
- Makaleler
- 9
2018 GoW çok başarılı bir oyun ama hikayeye kaptırıp gidemediğim için yarıda bıraktım. Alınır kesinlikle kalite akan bir yapım.
O kadar para bile vermene gerek yok çok kez alışveriş yaptığım siteyi tavsiye ederim. God Of War | Oyuncustore - Ucuz Oyun Adresi
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-