Dexler
Uzman
Hikaye bitti.
Ragnarok'a daha sonra geçeceğim bitirir bitirmez geçersem sıkılacağımı düşünüyorum. Sıfırdan yeni yetenekler aç falan.Hikaye sonundan sonra başarım fulleme işine girebilirsiniz hocamya da dilerseniz sıradaki oyun olan Ragnarök’e geçebilirsiniz.
Valkürlerin hepsiyle kesinlikle savaşın. Ana hikayeye bağlı olmayan ama Jotunheim'da ana hikayeyi bitirmek için savaşılması gerekseydi çok güzel olurdu diye düşündüğüm oyunun en çekici patron savaşı olur kendisi, özellikle ben savaş tanrısıyım zorluk seviyesinde. Oyunu oynadığınızı hissediyorsunuz, kendinizi Kratos sanıyorsunuz.Ragnarok'a daha sonra geçeceğim bitirir bitirmez geçersem sıkılacağımı düşünüyorum. Sıfırdan yeni yetenekler aç falan.
Valkürlerin hepsiyle kesinlikle savaşın. Ana hikayeye bağlı olmayan ama Jotunheim'da ana hikayeyi bitirmek için savaşılması gerekseydi çok güzel olurdu diye düşündüğüm oyunun en çekici patron savaşı olur kendisi, özellikle ben savaş tanrısıyım zorluk seviyesinde. Oyunu oynadığınızı hissediyorsunuz, kendinizi kratos sanıyorsunuz.
anlamadığım şey 1. oyunda valkürleri öldürüyorsak Ragnarok'te oyun sonunda neden yanımızda olup bize destek veriyorlar?