Arkadaşlar God of War: Ragnarok'a başladım, şu an ana hikâyedeyim. Durlin diye birini buldum, o kısımdayım yani ama Build'im yok denecek seviyede. Silahım 2 level; baltam ve hançerlerim var. Nasıl ilerlemem gerek, hiç rehber bulamadım. Çok güçsüz kalıyor çar... Tamamlama %17 şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yan görevleri yaparak fazladan gelişebilirsiniz, ben hiç yan görev yapmadan bitirmiştim.

Yan görevler hangisi oluyor ki? Fark etmeden yapıyor muyum acaba? Bir de Kaos Alevi mesela nereden bulunuyor? YouTube'a yazıyorum, bulamıyorum ya da daha açılmamış bölgeler var.
Kaos alevi boss lardan düşüyor.
God of war hikayesi, oyunu bitirmen için gereken her şeyi yaptıracaktır dert etme.

Kaos alevi boss lardan düşüyor.
God of war hikayesi, oyunu bitirmen için gereken her şeyi yaptıracaktır dert etme.
hocam mutlaka oyledır de bu ınternette buildlar var adamlar dehset char yapmıs tabı o kadar ust duzey olmasa da kuvvetlı bir build olusturamaaz mıyız ben oyunu bıtırıp bastan baslamak ıstemıyorum da

God of War'da boss'larda under level kalmanız imkansız denebilir. Yan içeriğe bulaşmadan oyunu bitirebilirsiniz.hocam dümdüz bitirmek de ıstemıyorum ama harıta marıta baya karısık gelıyo ya gozume. pusula verdı adam ama dedıgım gıbı kafa gitti :D

Son düzenleme: