Kedy_Dremurr

Başarılı
RAM: 32 GB 5600 MHz DDR5 (2 x 16 GB)
SSD: 1 TB NVMe M.2 (PCIe 4.0)
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 4060
Anakart: HP Victus R1032NT
İşlemci: Intel Core i7-14700HX

Arkadaşlar, ben oyun arayışındayım ve daha önce hiç GoW serisine başlamadım. İlk oyunları YouTube'dan izleyip 2018'den mi başlayayım, yoksa hepsini sırayla mı oynamalıyım? Yoksa farklı türlü de oynayabilir miyim?

RAM: 32 GB 5600 MHz DDR5 (2 x 16 GB)
SSD: 1 TB NVMe M.2 (PCI-e 4.0)
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 4060
Anakart: HP Victus R1032NT
İşlemci: Intel Core i7-14700HX

Arkadaşlar, ben oyun arayışındayım ve daha önce hiç GoW serisine başlamadım. İlk oyunları YouTube'dan izleyip 2018'den mi başlayayım, yoksa hepsini sırayla mı oynamalıyım? Yoksa farklı türlü de oynayabilir miyim?

İzle dediğin gibi. Günümüzde o kadar güzel oyun varken mekanik ve görüntü olarak geride olan çok eski GoW'ları oynamaya değmez. Vakit değerli, 4060 ile başka iyi oyunlara geçersiniz. GoW 2018 ve Ragnarok yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski oyunları emülatör ile tekrar oynayabilirsiniz veya 2018'den öncesi tüm oyunların hikayesini anlatan videolardan izleyip yeni seriye öyle girişebilirsiniz, çok bir şey kaybetmezsiniz.

Eski oyunlara ufak göndermeler ve tatlı dokunuşlar dışında pek bir olayı yok. Eski ve yeniye dair farkları, değişen şeyleri ve yapılan göndermeleri anlamazsınız o kadar.

Ben God of War üçlemesinin hala çok iyi dinamiklere sahip olduğunu düşünüyorum hatta sırf 2018'e başlayacağım diye üçlemeyi tekrar oynamıştım ve yine muazzam gelmişti. Özellikle o God of War ruhunu yansıtan asıl oyunlar bu oyunlardır. Bu oyunlarda Kratos'un kanı resmen damarında durmuyor ve oyun direk akıp gidiyor. PSP Edition'larını bile bayıla bayıla oynadığım bir seri. Hatta 2018'in yavaşlığı beni bazı durumlarda aşırı bunaltırken bunda çatır çutur düşman kesiyorsun. Ya en basitinden neredeyse her oyunun başında ya bir tanrıyla ya bir ejderhayla ya da bir titanla fight atıyorsun oyun en iyi şeylerini sona saklamıyor.

Kanka hiç kasmana gerek yok ya, istediğinden başla. Witcher'a millet kitaplardan veya Witcher 2007'den başlamadı. Herkes Witcher 3'den daldı oyuna, anca meraklısı gidip Witcher 1 veya Witcher 2 oynadı, veya kitaplarını alıp okudu.