Sürprizbozan God Of War bitti mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ege0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 360
  • Etiketler Etiketler
    god of war
Hikaye sonundan sonra başarım fulleme işine girebilirsiniz hocam ya da dilerseniz sıradaki oyun olan Ragnarök’e geçebilirsiniz.

Hikaye sonundan sonra başarım fulleme işine girebilirsiniz hocam ya da dilerseniz sıradaki oyun olan Ragnarök’e geçebilirsiniz.
Ragnarok'a daha sonra geçeceğim bitirir bitirmez geçersem sıkılacağımı düşünüyorum. Sıfırdan yeni yetenekler aç falan.

Ragnarok'a daha sonra geçeceğim bitirir bitirmez geçersem sıkılacağımı düşünüyorum. Sıfırdan yeni yetenekler aç falan.
Valkürlerin hepsiyle kesinlikle savaşın. Ana hikayeye bağlı olmayan ama Jotunheim'da ana hikayeyi bitirmek için savaşılması gerekseydi çok güzel olurdu diye düşündüğüm oyunun en çekici patron savaşı olur kendisi, özellikle ben savaş tanrısıyım zorluk seviyesinde. Oyunu oynadığınızı hissediyorsunuz, kendinizi Kratos sanıyorsunuz.

Hikayeden bahsediyorum.

Külü döküp eve döndüyseniz bitti.

anlamadığım şey 1. oyunda valkürleri öldürüyorsak Ragnarok'te oyun sonunda neden yanımızda olup bize destek veriyorlar?

anlamadığım şey 1. oyunda valkürleri öldürüyorsak Ragnarok'te oyun sonunda neden yanımızda olup bize destek veriyorlar?
Öldürerek iyilik yapıyoruz. Zaten savaşın sonunda teşekkür ediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…